ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το διαιτολογικό γραφείο Nutrimed Θεσσαλονίκης έζησε ένα παραμύθι…

Το διαιτολογικό γραφείο Nutrimed Θεσσαλονίκης έζησε ένα παραμύθι…

Στην ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ Δράμας λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Οι διαιτολόγοι του γραφείου nutrimed Θεσσαλονίκης είχαν τη ευκαιρία να παρουσιάσουν διαδραστικά παιχνίδια διατροφής…

Ζήσαμε και εμείς το δικό μας παραμύθι στην ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ Δράμας λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Οι διαιτολόγοι του γραφείου nutrimed Θεσσαλονίκης είχαν τη ευκαιρία να παρουσιάσουν διαδραστικά παιχνίδια διατροφής με τη χρήση θεατρικού παιχνιδιού και τεχνικών βιωματικής μάθησης, εργαστήρια χειροτεχνίας με θέμα τη διατροφή, ομιλίες στους γονείς γύρω από την παιδική διατροφή, με εκπαιδευτικό αλλά και διασκεδαστικό τρόπο, απόλυτα εναρμονισμένο με το πνεύμα των ημερών.

Παιδιά ηλικίας 3-12 ετών έμαθαν την αξία της σωστής διατροφής αλλά και της καθημερινής άσκησης μέσα από δημιουργικές κατασκευές και διασκεδαστικά παιχνίδια με τη συμμετοχή όλης της οικογένειας. Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού τους μέσα από την αξιολόγηση μετρήσεων ύψους και βάρους που πραγματοποιούνταν, ενώ παράλληλα είχαν τη δυνατότητα να λύσουν οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη διατροφή του παιδιού με τη συμβολή επιστημόνων διαιτολόγων.

Ζήσαμε μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία με τα παιδιά που μας επισκέφτηκαν. Περάσαμε όμορφες στιγμές και ελπίζουμε να καταφέραμε να προσθέσαμε ένα μικρό κομμάτι στην προσπάθεια τους να έχουν καλύτερες διατροφικές επιλογές και να κάνουν την άσκηση τρόπο ζωής, για μια ζωή.

Οι υπεύθυνοι του προγράμματος:

Αναστάσιος Παπαλαζάρου, PhD, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Κωνσταντίνα Καρασούλη, MSc, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Κωνσταντίνα Μαρούδα, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Βάνα Μανάι, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Αγγελική Αλεξιάδου, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος