Συμβουλευτική & Επικοινωνία

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Εταιρικής Υποστήριξης: Συμβουλευτική & Επικοινωνία τροφίμων, ροφημάτων και συμπληρωμάτων διατροφής

Μία από τις βασικές δραστηριότητες της nutrimed είναι η επιστημονική συμβουλευτική, υποστήριξη και επικοινωνία των διατροφικών χαρακτηριστικών προϊόντων τροφίμων, ροφημάτων και συμπληρωμάτων διατροφής. Με εγκυρότητα, παρέχουμε σύγχρονη επιστημονική γνώση προς τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών με σκοπό τη δημιουργία υγιεινού διατροφικού περιβάλλοντος και την ανάδειξη των υγιεινών διατροφικών χαρακτηριστικών και προτύπων ώστε να εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε.

Στόχος μας είναι να συμβάλουμε με τις επιστημονικές μας γνώσεις στην ανάδειξη των ιδιαίτερων διατροφικών χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων τροφίμων, ροφημάτων και συμπληρωμάτων διατροφής που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Επιπλέον, παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες με σκοπό τη βελτίωση των διατροφικών χαρακτηριστικών και την ανασύσταση (reformulation) των ήδη υπαρχόντων προϊόντων μιας εταιρίας ή την ανάπτυξη νέων, καινοτόμων, βιώσιμων και υγιεινών εναλλακτικών.

Παράλληλα, με μια έμπειρη ομάδα στον τομέα της διατροφικής επικοινωνίας, αναλαμβάνουμε τη διαμόρφωση της προωθητικής φιλοσοφίας και επικοινωνία των διατροφικών χαρακτηριστικών τροφίμων και συμπληρωμάτων διατροφής, μέσα από τη δημιουργία διαύλων επικοινωνίας με τον επιστημονικό κόσμο, την επικοινωνία τους σε επιστήμονες υγείας και το καταναλωτικό κοινό, και την επιμέλεια υποστηρικτικού υλικού για την έγκυρη διατροφική πληροφόρηση επιστημόνων και κοινού, αντίστοιχα.

Επιστημονική ενημέρωση επαγγελματιών υγείας

Συνεργασίες

Στα 15 και πλέον χρόνια παρουσίας της nutrimed στην Ελλάδα, μας έχουν εμπιστευτεί οι περισσότερες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες τροφίμων και ποτών, καθώς και μεγάλες εταιρίες συμπληρωμάτων διατροφής.

Βασικά χαρακτηριστικά των υπηρεσιών μας που έχουν εκτιμήσει οι πελάτες και συνεργάτες μας είναι η υπευθυνότητα, η συνέπεια, η αξιόπιστη πληροφόρηση, η δημιουργικότητα και η καινοτομία. Επίσης, έχουμε αναπτύξει σημαντικές συνεργασίες με γνωστές διαφημιστικές εταιρείες και εταιρείες mainstream και social media επικοινωνίας, με στόχο να παράγουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας και να έχουμε κερδίσει σήμερα την εμπιστοσύνη τους, ώστε να μπορούμε περήφανα να πούμε “δείτε τους συνεργάτες μας και ρωτήστε τους για εμάς“.