Διαιτολογική Υποστήριξη

Δίκτυο Διαιτολογικών Γραφείων Τροποποίησης Συμπεριφοράς & Ελέγχου Βάρους nutrimed

Τα Διαιτολογικά Γραφεία Τροποποίησης Συμπεριφοράς και Ελέγχου Βάρους nutrimed μετρούν ήδη 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα. Στα γραφεία της nutrimed εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας η τεχνική της τροποποίησης συμπεριφοράς στον έλεγχο βάρους.

Το πρώτο γραφείο nutrimed δημιουργήθηκε το 1996 από τον Δρ. Αναστάσιο Παπαλαζάρου. Σήμερα λειτουργούν 14 γραφεία nutrimed σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στα οποία παρέχονται διαιτολογικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου από καταξιωμένους επιστήμονες Διαιτολόγους – Διατροφολόγους με Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος.

Γιατί να επιλέξετε ένα Διαιτολογικό Γραφείο nutrimed;

Το Δίκτυο Διαιτολογικών Γραφείων nutrimed εξασφαλίζει ένα υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών από όλους τους Διαιτολόγους – Διατροφολόγους του δικτύου. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει εδώ και περισσότερο από δύο δεκαετίες στο χώρο της κλινικής διατροφής, της απώλειας βάρους, της αθλητικής διατροφής, κ.α. αποτελούν τους βασικούς λόγους για να επιλέξετε να επισκεφτείτε ένα Διαιτολόγο – Διατροφολόγο του Δικτύου Διαιτολογικών Γραφείων nutrimed.

Οι Διαιτολόγοι – Διατροφολόγοι της nutrimed παρακολουθούν το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας (2015)

Στα γραφεία μας εφαρμόζουμε Τεχνικές Τροποποίησης Συμπεριφοράς με σκοπό τη βελτίωση των διατροφικών μας συνηθειών. Δηλαδή εστιάζουμε στην εκπαίδευση και στους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουμε να αλλάξουμε το πώς σκεφτόμαστε και αισθανόμαστε για το φαγητό, όχι σε απαγορεύσεις και στερητικές δίαιτες. Τις «κακές» διατροφικές συνήθειες τις μάθαμε, τις υιοθετήσαμε και αυτές ευθύνονται για την αύξηση του βάρους και συμβάλλουν στην εμφάνιση ασθενειών που σχετίζονται με το υπερβάλλον βάρος. Όλοι γνωρίζουμε λίγο-πολύ σήμερα τι πρέπει να καταναλώνουμε συστηματικά ή αντίθετα να μειώσουμε στη διατροφή μας. Το πώς θα το κάνουμε πράξη είναι το ζητούμενο. Το Μοντέλο Τροποποίησης Συμπεριφοράς μαζί με ένα σωστά σχεδιασμένο διαιτολόγιο, μπορεί να αποτελέσει λύση για τη διαχείριση προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με τη διατροφή και για τη σωστή απώλεια βάρους και τη μακροχρόνια διατήρηση του.

Βρες ένα Διαιτολογικό Γραφείο nutrimed κοντά σου ή … virtually δίπλα σου!

Διαιτολογική Υποστήριξη Εργαζομένων (Πρόγραμμα Nutrition@Work)

Με το πρόγραμμα Nutrition@Work, η nutrimed παρέχει υπηρεσίες διατροφικής υποστήριξης εργαζομένων σε εταιρείες και οργανισμούς με σκοπό την πρόληψη ασθενειών, τη βελτίωση της υγείας και της απόδοσης των εργαζομένων και τη διασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής.

Υλοποιούμε προγράμματα διατροφικής φροντίδας και αγωγής υγείας, αναλαμβάνοντας την επιμέλεια και καθοδήγηση του μενού εστιατορίων και εφαρμόζοντας προγράμματα διατροφικής αξιολόγησης και παρακολούθησης εργαζομένων in house όσο και εξ’αποστάσεως με τη χρήση νέων τεχνολογιών που έχει αναπτύξει η nutrimed.