ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ομιλία του Δρ. Αναστάσιου Παπαλαζάρου στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Ομιλία του Δρ. Αναστάσιου Παπαλαζάρου στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Στην Ημερίδα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με θέμα “Μεταπτυχιακές σπουδές στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο” μίλησε ο Δρ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου…

Την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 ο Δρ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου παρευρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με θέμα: «Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο». Ο Δρ. Παπαλαζάρου μίλησε για την αναγκαιότητα της συνεχούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης στον ανταγωνιστικό χώρο της Διαιτολογίας – Διατροφής για μια επιτυχημένη καριέρα.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η γνωριμία και η σωστή ενημέρωση των υποψηφίων για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών (επιπέδου Μάστερ) του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις ακαδημαϊκές προϋποθέσεις και τις οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης, το σύστημα σπουδών και φοίτησης, τα δίδακτρα, τη διάρκεια φοίτησης, τις προθεσμίες για υποβολή της αίτησης καθώς και για τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων των ΠΜΣ "Βιώσιμη Ανάπτυξη","Εκπαίδευση και Πολιτισμός" και "Εφαρμοσμένη Διαιτολογία – Διατροφή".

Επίσης, είχαν  την ευκαιρία να ενημερωθούν για κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά, μέσα από αναλυτικές παρουσιάσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από τους Συντονιστές των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών για θέματα που αφορούν σε όλες τις πτυχές του ακαδημαϊκού μέρους των μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

 

Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

 
Από αριστερά οι ομιλητές:
Κυριακού Αδαμαντίνη, Μπαθρέλου Ειρήνη, Παπαλαζάρου Αναστάσιος , Γιαννακούλια Μαρία, Παναγιωτάκος Δημοσθένης.