ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι διαιτολόγοι της nutrimed πήραν πρωινό στη Nestlé

Οι διαιτολόγοι της nutrimed πήραν πρωινό στη Nestlé

Την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 οι Διαιτολόγοι της Νutrimed πήραν το πρωινό τους μαζί με την ομάδα επιστημόνων της εταιρείας Nestlé…

Την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 οι Διαιτολόγοι της Νutrimed πήραν το πρωινό τους μαζί με την ομάδα επιστημόνων και εκπροσώπων της εταιρίας Nestlé, στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας. Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των διαιτολόγων για τον τρόπο παραγωγής και τις προδιαγραφές των δημητριακών πρωινού ολικής άλεσης της εταιρείας, στα πλαίσια δράσεων της Nestlé για την ενημέρωση των επιστημόνων υγείας γύρω από τις βασικές αρχές της εταιρίας σε θέματα διατροφής.

Στη συνάντηση δόθηκε έμφαση στο ρόλο των βιομηχανιών παραγωγής τροφίμων στην προαγωγή της ισορροπημένης διατροφής και στην παροχή ισορροπημένων και υγιεινών επιλογών προς τον καταναλωτή. Παράλληλα, η συζήτηση προσανατολίστηκε στην προσπάθεια της Nestle να παράγει υψηλής ποιότητας δημητριακά πρωινού, χρησιμοποιώντας τα φυσικά συστατικά του σιταριού, ώστε να ικανοποιούν τις γευστικές προτιμήσεις των καταναλωτών και παράλληλα να εναρμονίζονται με τις παγκόσμιες διατροφικές συστάσεις που αφορούν την περιεκτικότητά τους σε συστατικά όπως η ζάχαρη, το αλάτι και τα λιπαρά. Οι διαιτολόγοι της Nutrimed μετέφεραν την εμπειρία τους στην ομάδα της Nestlé προσπαθώντας να επικοινωνήσουν τις διατροφικές ανάγκες του κοινού και πώς αυτές μπορούν να καλυφθούν με ισορροπημένο τρόπο από τα προϊόντα πρωινού γενικότερα, και τα δημητριακά πρωινού ειδικότερα.

Οι Διαιτολόγοι της Νutrimed με την ομάδα συνεργατών της εταιρίας Nestlé