ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για ΠΑΙΔΙΑ & ΓΟΝΕΙΣ

2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για ΠΑΙΔΙΑ & ΓΟΝΕΙΣ

Την ερχόμενη Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 11:00,

 

Την ερχόμενη Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 11:00, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση παιδιών και γονέων στο εργαστήρι διατροφής «Ζούμε μαζί…τρώμε και κινούμαστε μαζί», στο Διαιτολογικό γραφείο «Nutrimed», της Γλυκερίας Παπαγιαννοπούλου.

Ύστερα από την πρώτη επιτυχημένη συνάντηση, συνεχίζεται ο κύκλος της διατροφικής εκπαίδευσης, με τη δεύτερη θεματική ενότητα «Μαμά, τι θα φάμε σήμερα; Οικογενειακά γεύματα και μέγεθος μερίδας». Η αξία των οικογενειακών γευμάτων ενισχύεται όλο και περισσότερο από την επιστημονική έρευνα, καθώς δεν περιορίζεται μόνο στο συναισθηματικό και κοινωνικό δέσιμο της οικογένειας, αλλά και στη διαμόρφωση πιο ισορροπημένων διατροφικών συνηθειών. Τί πρέπει να περιλαμβάνει, όμως, το πιάτο ενός παιδιού και σε ποια ποσότητα;

Η εκπαίδευση των παιδιών θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα παιδιά, έχοντας ως αρχή ότι τα παιδιά μαθαίνουν παίζοντας. Διαδραστικά παιχνίδια, κουκλοθέατρο, βιωματικές δραστηριότητες, ομαδικές κατασκευές, επιτραπέζια παιχνίδια, μουσική, κίνηση, μαγειρική και όχι μόνο, είναι τα εργαλεία μας, για να μεταδώσουμε τα διατροφικά μηνύματα στα παιδιά!

Παράλληλα, θα πραγματοποιείται η εκπαίδευση των γονέων, καθώς οι ίδιοι αποτελούν ισχυρά διατροφικά πρότυπα για τα παιδιά.


Η παρακολούθηση της δεύτερης συνάντησης, δεν προϋποθέτει την παρουσία σας στην πρώτη συνάντηση.
Ηλικίες: 4 έως 12 ετών
Δηλώστε συμμετοχή για τη δεύτερη συνάντηση!
Τηλέφωνο: 24310 32155
Διεύθυνση: Διαιτολογικό γραφείο «NUTRIMED», Γαριβάλδη 1, 2ος όροφος


Υπεύθυνες για την επιστημονική επιμέλεια του εργαστηρίου:
•Γλυκερία Παπαγιαννοπούλου, Κλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, Msc
•Γεωργία Πούλιου, Εκπαιδευτικός Προσχολικής Ηλικίας