ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ενημερωτική δράση: Προβιοτικά, υγεία του εντέρου και ποιότητα ζωής!

Ενημερωτική δράση: Προβιοτικά, υγεία του εντέρου και ποιότητα ζωής!

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε και ο τρίτος κύκλος ενημερωτικών δράσεων της εταιρείας DOUNI, την περασμένη Παρασκευή 22 Νοεμβρίου με θέμα «Η καλή υγεία του εντέρου μας είναι ποιότητα ζωής»

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε και ο τρίτος κύκλος ενημερωτικών δράσεων της εταιρείας DOUNI, την περασμένη Παρασκευή 22 Νοεμβρίου με θέμα «Η καλή υγεία του εντέρου μας είναι ποιότητα ζωής».

Από την 1 Νοεμβρίου έως και τις 22 Νοεμβρίου διαιτολόγοι – διατροφολόγοι της ομάδας Nutrimed ανέλαβαν την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν την υγεία του εντέρου, τη βελτίωση συμπτωμάτων και καταστάσεων που την επιβαρύνουν αλλά και το ρόλο των προβιοτικών σε αυτό. Η δράση έλαβε χώρα σε 50 φαρμακεία σε ολόκληρη την Αττική και για ακόμη μια φορά ανέδειξε την ανάγκη της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης του κοινού γύρω από θέματα που αφορούν την καλή λειτουργία του εντέρου και τον τρόπο που αυτή επηρεάζει την ποιότητα της καθημερινότητάς μας.

Οι διαιτολόγοι – διατροφολόγοι κλήθηκαν να συζητήσουν και να απαντήσουν σε ερωτήματα του κόσμου που αφορούν τον τρόπο δημιουργίας αλλά και αντιμετώπισης δυσλειτουργικών καταστάσεων και συμπτωμάτων του εντέρου, όπως:

Τι είναι η δυσκοιλιότητα και πώς αντιμετωπίζεται;

Τι μπορεί να σημαίνει το πρήξιμο και οι πόνοι στην κοιλιά και ποιος μπορεί να είναι ο ρόλος των προβιοτικών στην εξομάλυνση των συμπτωμάτων;

Ποιες μπορεί να είναι ο παρενέργειες της λήψης αντιβίωσης στο γαστρεντερικό;

Με ποιους διατροφικούς χειρισμούς μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει τα δυσάρεστα συμπτώματα του ευερέθιστου εντέρου;

Η δράση έλαβε χώρα στα πλαίσια της καμπάνιας ενημέρωσης για την υγεία του γαστρεντερικού και το ρόλο των προβιοτικών στην καλή υγεία του εντέρου που διοργανώνει η εταιρεία Douni Health Products (αποκλειστικός αντιπρόσωπος της QUEST στην Ελλάδα) σε συνεργασία με το ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ. (Ελληνικό Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής).

Λίγα λόγια για την καμπάνια ενημέρωσης

Η καμπάνια ενημέρωσης της Douni Health Products με τη συνεργασία του ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ. έχει ξεκινήσει ήδη από το 2012 και δίνει στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει και να αναγνωρίσει τα προβλήματα του γαστρεντερικού συστήματος, να αντιληφθεί και να κατανοήσει το ρόλο της διατροφής και την ιδιαίτερη σημασία που μπορούν να έχουν τα προβιοτικά για την υγεία του γαστρεντερικού συστήματος και την καλή λειτουργία του εντέρου.

Εάν είστε ανάμεσα σε αυτούς που ενδιαφέρονται για την υγεία του γαστρεντερικού τους … μείνετε συντονισμένοι ώστε να ενημερωθείτε για τις επόμενες δράσεις!