ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η “Δίαιτα των ειδικών” στη Θεσσαλονίκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:  Η “Δίαιτα των ειδικών” στη Θεσσαλονίκη

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευη 18/10 η παρουσίαση του βιβλίου η “Δίαιτα των ειδικών” στο κατάστημα Public, στη Θεσσαλονίκη

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευη 18/10 η παρουσίαση του βιβλίου η "Δίαιτα των ειδικών" στο κατάστημα Public, στη Θεσσαλονίκη. Το βιβλίο αυτό προσφέρει μια σύγχρονη και πολυεπίπεδη προσέγγιση στον ευαίσθητο χώρο του αδυνατίσματος, συμβάλλοντας όσο και όπως του αναλογεί στην αντιμετώπιση της σύγχρονης επιδημίας της εποχής μας, της παχυσαρκίας. Πλήθος κόσμου άκουσε από ειδικούς μια σύγχρονη και πολυεπιπεδη προσέγγιση στον ευαίσθητο χώρο του αδυνατίσματος και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις, γνώμες και σχόλια.

Στο βιβλίο αυτό τέσσερις ειδικοί, ο Αναστάσιος Παπαλαζάρου (διαιτολόγος), η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου (σεφ), η Σάντυ Κουτσοσταμάτη (ψυχολόγος) και ο Γιάννης Μανιός (επίκουρος καθηγητής Χαροκοπείου Πανεπιστημίου), ενώνουν τις δυνάμεις τους, προσφέροντας ένα καλά σχεδιασμένο εργαλείο αυτοβοήθειας ώστε καθένας μόνος του να μπορεί να ελέγξει αποτελεσματικά το βάρος του.

Η "Δίαιτα των ειδικών" δεν υπόσχεται έναν μοναδικό και μαγικό τρόπο απώλειας βάρους. Αντίθετα, γράφτηκε για να εφοδιάσει με γνώση και χρήσιμες συμβουλές, αποτελώντας ένα σημαντικό σύμμαχο στην προσπάθεια όχι μόνο της απώλειας βάρους, αλλά κυρίως της διατήρησής του. Περιλαμβάνει απλές συστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και αισθάνεστε απέναντι στο φαγητό, ενώ παράλληλα περιέχει και ειδικά σχεδιασμένες συνταγές αγαπημένων φαγητών και γλυκών, με πλήρη διατροφική ανάλυση και χαμηλά σε θερμίδες.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από την Alpha Editions Α.Ε