Θεσσαλονίκη

Αριστείδης Πατρινός

Αριστείδης Πατρινός

Βιογραφικό του Αριστείδη Πατρινού

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Γραφείο
Nutrimed Θεσσαλονίκης

Ο Αριστείδης Πατρινός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος αποφοίτησε από το Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης. Η ερευνητική του μελέτη είχε θέμα “Ανάλυση μετάλλων και ιχνοστοιχείων στο τρίχωμα της κεφαλής των φοιτητών”, η οποία αναδείκνυε την σημασία της εξατομίκευσης της διατροφής.

Για την πρακτική του επέστρεψε στη γεννέτηρά του τη Θεσσαλονίκη και την ολοκλήρωσε στο Ιπποκράτειο Γ.Ν.Θ., συμμετέχοντας σε περιστατικά Διατροφικών Διαταραχών και αναλαμβάνοντας αρμοδιότητες σε καθημερινή πράξη.

Η γνωριμιά  του με την nutrimed ξεκίνησε το 2017 όπου παρακολούθησε το σεμινάριο “Τεχνικές Τροποποίησης Συμπεριφοράς και ‘Ελεγχος Βάρους”, καθώς θεωρεί πως η ψυχική κατάσταση του ατόμου και το περιβάλλον του καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τη συμπεριφορά και τις σκέψεις του, γύρω από το φαγητό. Παράλληλα ενημερώνεται διαρκώς για τα νέα επιστημονικά δεδομένα μέσα από πανελλήνια και πανευρωπαικά συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια.

Το 2018 ξεκίνησε την συνεργασία του με το διαιτολογικό γραφείο Nutrimed Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνοντας τη διατροφική αντιμετώπιση ατόμων με παθολογικές καταστάσεις, καθώς και ατόμων που επιθυμούν να βελτιώσουν την υγεία και το βάρος τους, σε όποιο στάδιο της ζωής κι αν βρίσκονται (παιδιά, έφηβοι, ενήλικες, έγκυες, θηλάζουσες, υπερήλικες). Μέσα σε αυτό το διάστημα, έχει συμμετάσχει στο πρόγραμμα "Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ" προσφέροντας συμβουλές και καθοδήγηση διατροφικού επιπέδου στα παιδιά των ακαδημιών.

Επικοινωνία:
thessaloniki.nutrimed.gr

Nutrimed Θεσσαλονίκης
Μητροπόλεως 69, Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 54622
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 887545 / 6976925637 
apatrinos@nutrimed.gr