Τα νέα της αγοράς

Τα δημητριακά FITNESS®, «έτρεξαν» και φέτος για καλό σκοπό!

Τα δημητριακά FITNESS®, «έτρεξαν» και φέτος για καλό σκοπό!

Για ακόμα μία χρονιά, μαζί με χιλιάδες δρομείς, έλαβαν μέρος στο “Greece Race for the Cure®”, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για τη ζωή!

Τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestlé, για 5η συνεχή χρονιά βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής 28 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο, για να τρέξουν στον αγώνα δρόμου “Greece Race for the Cure®”, τον αγώνα που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος γυναικών «Άλμα Ζωής» και αποτελεί ύμνο για όλες τις γυναίκες παγκοσμίως.

Περισσότεροι από 18.000 δρομείς, ανάμεσά τους: χιλιάδες γυναίκες κάθε ηλικίας, εκατοντάδες οικογένειες, παρέες φίλων από κάθε γωνιά της Αττικής, μαμάδες με τα μωρά τους στα καρότσια, αλλά και αρκετοί τετράποδοι φίλοι με τα αφεντικά τους, έτρεξαν για καλό σκοπό στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ελπίδας. Μαζί τους για άλλη μία χρονιά και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία φέτος ήταν και η οικοδέσποινα της εκδήλωσης.

Τα δημητριακά FITNESS®, ως επίσημος υποστηρικτής του αγώνα, έδωσαν δυναμικά το «παρών» σε αυτή τη σημαντική εκστρατεία ευαισθητοποίησης, προσφέροντας δείγματα στους συμμετέχοντες του αγώνα. Επίσης, μέσω της digital καμπάνιας #checkyourselfie που τρέχουν, πραγματοποιήθηκαν εκατοντάδες post αγάπης και αισιοδοξίας στα social media, με τη χρήση του επιτυχημένου hashtag #checkyourselfie.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη, πως και το βίντεο που δημιούργησαν τα δημητριακά FITNESS, με τη πρώτη BRA CAM, που στοχεύει κι αυτό με τη σειρά του να υπενθυμίσει σε όλες τις γυναίκες το σημαντικό ρόλο της αυτοεξέτασης, γνωρίζει τεράστια επιτυχία στο διαδίκτυο, αφού σε λιγότερο από μία εβδομάδα από την επίσημη παρουσίασή του, έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 160.000 views.

Για όσους δεν το έχουν δει ακόμα, το βίντεο με τη BRA CAM είναι διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι των δημητριακών FITNESS, στο Youtube: http://youtu.be/gUPgAINSvNc

Στη μεγάλη αυτή γιορτή της ζωής, τα FITNESS® δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν, συμβάλλοντας στην ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:
facebook.com/NestleFitness.GR και http://www.almazois.gr/race2014/main.php