Τα νέα της αγοράς

Προκαταρκτικό Πρόγραμμα 12ου Πανελληνίου Συνεδρίου Διατροφής-Διαιτολογίας

Προκαταρκτικό Πρόγραμμα 12ου Πανελληνίου Συνεδρίου Διατροφής-Διαιτολογίας

Από τις 5 έως τις 8 Δεκεμπρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί φέτος το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής – Διαιτολογίας

Από τις 5 έως τις 8 Δεκεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί το 12ο Πανελλήνιο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής – Διαιτολογίας που διοργανώνει ο Πανελλήνιος σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων. Το συνέδριο θα λάβει χώρα σε έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο και σύγχρονο χώρο, το «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Σκοπός του συνεδρίου είναι να ενημερώσει τους συνέδρους για τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα στο χώρο της διαιτολογίας και της διατροφής και να συμβάλλει σε έναν εποικοδομητικό και δημιουργικό διάλογο μεταξύ των συμμετεχόντων.

Επίσης, στοχεύοντας στην ενίσχυση της δια βίου μάθησης των Διαιτολόγων – Διατροφολόγων, αλλά και γενικότερα των Επιστημόνων Yγείας θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν, παράλληλα με το κυρίως πρόγραμμα, ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά σεμινάρια για την απόκτηση ή την επικαιροποίηση ειδικότερων γνώσεων.

Η οργανωτική και επιστημονική επιτροπή καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου συνεδρίου με σύγχρονη θεματολογία και τη συμμετοχή διακεκριμένων διεθνώς ομιλητών. Προς αυτήν την κατεύθυνση έχει εξασφαλίσει και τη συνεργασία με άλλους επιστημονικούς και μη φορείς όπως την Ευρωπαϊκή και την Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού (ESPEN & GRESPEN) και το Ελληνικό Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής. 

Δείτε το προκαταρκτικό πρόγραμμα του 12ου Πανελληνίου Συνεδρίου Διατροφής – Διαιτολογίας εδώ