Τα νέα της αγοράς

Ο Λουμίδης Παπαγάλος μας προσκαλεί να κάνουμε το ποδήλατο… γιορτή!

Ο Λουμίδης Παπαγάλος μας προσκαλεί  να κάνουμε το ποδήλατο… γιορτή!

Αγαπάτε το ποδήλατο όσο και ο Λουμίδης Παπαγάλος;

 

Αγαπάτε το ποδήλατο όσο και ο Λουμίδης Παπαγάλος; Τότε ελάτε με το ποδήλατό σας την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, στο Πεδίο του Άρεως και ζήστε μαζί του μια μοναδική ποδηλατική εμπειρία γεμάτη στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης!

Ο Λουμίδης Παπαγάλος σας υποδέχεται στην ποδηλατική γιορτή, σε μία ολοήμερη υπαίθρια εκδήλωση, με παράλληλες δραστηριότητες για το σώμα και το πνεύμα.
Εκεί, μπορείτε να συμμετέχετε σε ποδηλατικές βόλτες στο πάρκο, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος σε διαδραστικά happenings αλλά και να μυηθείτε σε έναν εναλλακτικό τρόπο κίνησης μέσα στην πόλη.

Στόχος της ποδηλατική γιορτής είναι να αναδείξει πόσο σημαντική και απαραίτητη είναι για τον οργανισμό η σωστή διατροφή αλλά και η καθημερινή άθληση.
Το ποδήλατο είναι πολλά περισσότερα από ένας τρόπος άσκησης. Είναι ένας ολόκληρος τρόπος ζωής, που μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε την καθημερινότητά σας προς το καλύτερο!

Ραντεβού λοιπόν με τον Λουμίδης Παπαγάλος την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 πμ, στο Πεδίο του Άρεως, στο άγαλμα του Βασιλιά Κωνσταντίνου (Λεωφόρος Αλεξάνδρας & Μαυροματαίων), για να κάνουμε το ποδήλατο… γιορτή!
Σας περιμένουμε!

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθυνθείτε στην Εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων, Weber Shandwick:
Contact: Τζίνα Ρουμπάκου, Αθηνά Παπαϊωάννου
Τηλέφωνο: 2108171100
Email: gina.roumpakou@webershandwick.com, athina.papaioannou@webershandwick.com