Τα νέα της αγοράς

Με τον Παπαγάλο νιώθεις σπίτι

Με τον Παπαγάλο νιώθεις σπίτι

Νέα επικοινωνία από τον ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος!

 Ο Λουμίδης Παπαγάλος παρουσιάζει την ολοκαίνουργια τηλεοπτική καμπάνια του, η οποία αποτελείται από 3 μικρές καθημερινές ιστορίες της Ελληνικής πραγματικότητας.

Η νέα καμπάνια εμπνέεται από μία από τις σημαντικότερες διαχρονικές αξίες που είναι η οικογένεια, το σπίτι μας. Και ο Λουμίδης Παπαγάλος μπορεί να μας δώσει αυτή την αίσθηση σε κάθε γουλιά! Ο αγαπημένος ελληνικός καφές μας ταξιδεύει σε όμορφες οικογενειακές αναμνήσεις, σε συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, καθώς όλοι μας έχουμε συνδυάσει την αυθεντική ιεροτελεστία που κρύβει μέσα του με εικόνες, ήχους, μυρωδιές, συναισθήματα. Η απόλαυση ενός φλιτζανιού Λουμίδης Παπαγάλος είναι η πιο αρωματική τελετουργία που ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις, προσφέροντας ζεστασιά και ασφάλεια, όπως το δικό μας σπίτι.

Και πώς επιτυγχάνεται αυτό στη νέα καμπάνια; Mε όχημα τις καθημερινές ιστορίες ανθρώπων της δικής μας κουλτούρας, που συνδυάζουν συναίσθημα και χιούμορ, οι οποίες δίνουν την αίσθηση στο κοινό ότι εκτυλίσσονται σπίτι, ανατρέποντας όμως στο τέλος τα δεδομένα.

Με τη νέα αυτή επικοινωνία, ο Λουμίδης Παπαγάλος αναδεικνύει την πραγματική του ταυτότητα, μία μάρκα που κρύβει μέσα της συναισθήματα, αναμνήσεις και αξίες, που μας κάνουν να νιώθουμε… σπίτι.

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Weber Shandwick:
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 -8171100

Αθηνά Παπαϊωάννου, athina.papaioannou@webershandwick.com
Τζίνα Ρουμπάκου, gina.roumpakou@webershandwick.com