Τα νέα της αγοράς

Η σειρά επιδορπίων Sweet & Balance Γιώτης, τώρα με Stevia

Η σειρά επιδορπίων Sweet & Balance Γιώτης, τώρα με Stevia

Γι΄ αυτούς που ζουν χωρίς ζάχαρη αλλά δεν ζουν χωρίς γλυκό!

                                                                                                                                      

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
03/01/2013

Η σειρά επιδορπίων Sweet & Balance Γιώτης, τώρα με Stevia

Γι΄ αυτούς που ζουν χωρίς ζάχαρη αλλά δεν ζουν χωρίς γλυκό!

Η αγαπημένη σειρά επιδορπίων Sweet & Balance Γιώτης χωρίς ζάχαρη*, τώρα περιέχει το φυσικό γλυκαντικό Stevia. Το φυτό stevia χρησιμοποιείται εκατοντάδες χρόνια σε ολόκληρο το κόσμο, έχει φυσική γλυκιά γεύση, δε μεταβολίζεται από τον ανθρώπινο οργανισμό και δεν παρέχει θερμίδες.

Έτσι, με τα επιδόρπια Sweet & Balance Γιώτης χωρίς ζάχαρη, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη* τα οποία είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, διατηρούμε την ισορροπία που θέλουμε χωρίς να στερούμαστε την απόλαυση του καθημερινού μας γλυκού!! Τα Sweet & Balance Γιώτης είναι η ιδανική επιλογή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και παράλληλα χρειάζονται γευστικές επιλογές χωρίς περιττές θερμίδες και λιπαρά. Η «πλούσια» σε επιλογές σειρά επιδορπίων Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ αποτελεί τη λύση της καθημερινής απόλαυσης για όλη την οικογένεια που θέλει να συνδυάζει την ισορροπημένη διατροφή με την υψηλή διαθρεπτική αξία και την εξαιρετική γεύση.

Αναζητήστε στα ράφια των Σούπερ Μάρκετ τα αγαπημένα επιδόρπια Sweet & Balance: Μιλφέιγ, Κρέμα Καραμελέ, Κρέμα Ζαχαροπλαστικής βανίλια, Σοκολάτα, Φρουί Ζελέ φράουλα / κεράσι, Τσηζκέικ φράουλα, Μousse σοκολάτα, Τούρτα Cookies & Cream, Σιρόπι σοκολάτας, Επιδόρπιο Γάλακτος και Φρουί ζελέ φράουλα και κεράσι, έτοιμα στο ψυγείο, και ‘βουτήξτε’ καθημερινά στην απόλαυση χωρίς ενοχές!


* Είναι κατάλληλα και για διαβητικούς και μπορούν να χορηγηθούν στο πλαίσιο ενός διαιτολογίου μειωμένων σακχάρων με την κατάλληλη καθοδήγηση και σύμφωνη γνώμη ειδικού γιατρού ή διατροφολόγου.