Τα νέα της αγοράς

Η Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας βραβεύει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Η Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας βραβεύει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Μία ακόμη παγκόσμια διάκριση για τον Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΚΜΗ!

Μία ακόμη παγκόσμια διάκριση για τον Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΚΜΗ!

Το Τμήμα Γαστρονομίας βραβεύτηκε πρόσφατα από την Ελληνική Ακαδημία Γαστρονομίας – μέλος της ACADEMIE INTERNATIONALE DE LA GASTRONOMIE, για τη συμβολή του στην γαστρονομική εκπαίδευση στην Ελλάδα και το υψηλό επίπεδο σπουδών του.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε μετά από αξιολόγηση των σπουδαστών σε δείπνο που παρέθεσαν στα μέλη της Ελληνικής Ακαδημίας με μενού που καταρτίστηκε και υλοποιήθηκε αποκλειστικά από τους ίδιους με την συνδρομή και καθοδήγηση του καθηγητή της και πολυβραβευμένου ΣΕΦ και βραβευμένου από την ACADEMIE, Γιάννη Μπαξεβάνη στο μαγευτικό χώρο του BALUX του Ομίλου Παπαθεοχάρη στη Γλυφάδα.

Την απονομή πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας κος Γιάννης Θεοδώρου, στον Πρόεδρο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ κο Κων/νο Ροδόπουλο.

Η ACADEMIE INTERNATIONALE DE LA GASTRONOMIE έχει βραβεύσει με «prix de l’art cuisine” κορυφαίες φυσιογνωμίες του χώρου μεταξύ αυτών τους ALAIN DUCASSE, Massimo Bottura, Phillippe Rochat, ενώ με το βραβείο υπεροχής στην εκπαιδευτική κουλτούρα έχουν βραβευτεί μεταξύ άλλων οι σχολές «Ecole Internationale de la cuisine italienne ALMA”, “Ecole Hotelliere de Nice” κ.ά

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΚΜΗ
ΑΘΗΝΑ, Κοδριγκτώνος 16, Κέντρο 112 57 Τηλ.: 210 8224074
ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Φίλωνος 67 και Σωτήρος Διός, 18 535 Τηλ.: 210 8224074
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τσιμισκή 14, 546 24 Τηλ.: 2310 260 200
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Τηλ.: 2810 300900

www.iek-akmi.edu.gr
Like us: www.facebook.com/iekAKMIedu

Δελτίο τύπου ΙΕΚ ΑΚΜΗ