Τα νέα της αγοράς

Δώρα από τον Μπομπ Σφουγγαράκη™ στα παιδικά δημητριακά της Nestlé®!

Δώρα από τον Μπομπ Σφουγγαράκη™  στα παιδικά δημητριακά της Nestlé®!

Με το 2014 να είναι κι επίσημα η χρονιά του ποδοσφαίρου, τα παιδικά δημητριακά της Nestlé φέρνουν στην παρέα τους τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών, τον Μπομπ Σφουγγαράκη…

Με το 2014 να είναι κι επίσημα η χρονιά του ποδοσφαίρου, τα παιδικά δημητριακά της Nestlé® φέρνουν στην παρέα τους τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών, τον Μπομπ Σφουγγαράκη και προτείνουν στους μικρούς μας φίλους να γυμναστούν μαζί του!

Αναζητήστε σε όλα τα ειδικά πακέτα HONEY CHEERIOS®, NESQUIK® και COOKIE CRISP® το δώρο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΓΚΕΛΑΚΙ σε 3 διαφορετικά σχέδια και ξεκινήστε… εξάσκηση!! Στο website football-kicks.com/spongebob, επαγγελματίες στο είδος τους περιμένουν τα παιδιά για να τους μάθουν όλα τα κόλπα!

Για περισσότερη δράση αλλά και ατελείωτο παιχνίδι, βρείτε τους κωδικούς μέσα στα πακέτα δημητριακών CHOCAPIC® και COOKIE CRISP® CHOCO TOASTS με την ειδική σήμανση, και μπείτε στο get-active-game.com/spongebob! Όσα παιδιά καταφέρουν και ολοκληρώσουν τις δραστηριότητες, επιβραβεύονται με διάφορα online βραβεία, ακόμη και με ένα αποκλειστικό επεισόδιο Μπομπ Σφουγγαράκη στις οθόνες του υπολογιστή τους!!

Με τα παιδικά δημητριακά της Nestlé® η γεύση και η ισορροπημένη διατροφή γίνονται ένα με το παιχνίδι και τη διασκέδαση, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές απόλαυσης στα παιδιά!