Τα νέα της αγοράς

Δελτίου Τύπου: To coffeepedia.gr είναι on air

Δελτίου Τύπου: To coffeepedia.gr είναι on air

Μια εγκυκλοπαίδεια για το αγαπημένο σας ρόφημα είναι τώρα διαθέσιμη με ένα click.

 Δελτίου Τύπου

coffeepedia.gr: On air το νέο micro-site της Nutrimed επικεντρωμένο σε όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον καφέ.

Μια εγκυκλοπαίδεια για το αγαπημένο σας ρόφημα είναι τώρα διαθέσιμη με ένα click. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν καθημερινά έναν καφέ στο σπίτι, στη δουλειά ή ακόμα και στο δρόμο. Ο καφές είναι ένα από τα πιο πολύ-μελετημένα θέματα με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να δημοσιεύονται εκατοντάδες επιστημονικές μελέτες.

Το νέο micro-site της Nutrimed είναι on air προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις γνώσεις μας για το αγαπημένο σε όλους μας ρόφημα, τον καφέ.
Προσφέρει στους χρήστες μια εύκολη και ενημερωτική πλοήγηση μέσα από έγκυρη γνώση και επιστημονικά δεδομένα.
Απευθύνεται τόσο σε λάτρεις του καφέ, όσο και σε επιστήμονες υγείας, οι οποίοι αναζητούν πρόσφατες πληροφορίες και βιβλιογραφικά δεδομένα σχετικά με τον καφέ και την επίδρασή του σε διάφορους τομείς της υγείας.
Οι επισκέπτες, με μία μόνο κίνηση, έχουν τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στο σύνολο της πληροφορίας, γεγονός που μετατρέπει την πλοήγηση σε μία ευχάριστη εμπειρία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μεταξύ άλλων, παρουσιάζει η ιστορία του καφέ, η παραγωγική του διαδικασία, διάφοροι μύθοι που κυκλοφορούν γύρω από αυτόν, καθώς και διάφορες πρωτότυπες συνταγές με βάση τον αγαπημένο μας καφέ.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πληροφορίες, ερωτήματα ή σχόλια σχετικά με τον καφέ, μέσα από τις δυνατότητες που παρέχονται στη σελίδα της επικοινωνίας.

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του site υλοποιήθηκε από την “jetdrops.com”.
Επισκεφθείτε και εσείς το νέο site coffeepedia.gr για μια πρώτη γεύση απόλαυσης!

Καλή πλοήγηση!