Τα νέα της αγοράς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Συναυλία για τον καρκίνο του μαστού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Συναυλία για τον καρκίνο του μαστού

Μουσική Συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει την Τρίτη 15 Οκτωβρίου (στις 9 το βράδυ) στο Θέατρο Παλλάς η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μουσική Συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει την Τρίτη 15 Οκτωβρίου (στις 9 το βράδυ) στο Θέατρο Παλλάς η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας.

Η συναυλία διοργανώνεται με αφορμή το γεγονός ότι Οκτώβριος έχει οριστεί ως παγκόσμιος μήνας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Η εκδήλωση έχει διπλό σκοπό. Αφενός να ευαισθητοποιήσει τον πολίτη, για τη σημασία που έχει η πρόληψη μέσω της διενέργειας τακτικού ετήσιου μαστολογικού ελέγχου, αλλά και αφετέρου για να στηριχτεί το κοινωνικό έργο που προσφέρει δωρεάν το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη».

Το «Έλλη Λαμπέτη» στηρίζει ψυχολογικά τις γυναίκες που έχουν διαγνωσθεί με καρκίνο του μαστού , όσο και τα μέλη των οικογενειών τους.

Τα έσοδα της από την συναυλία, θα διατεθούν για τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη», που για 12 χρόνια προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του.

Το Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη», έχει άμεση ανάγκη οικονομικής στήριξης καθώς και αυτό έχει πληγεί από την οικονομική κρίση που μαστίζει τα τελευταία χρόνια την χώρα μας.

Η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας απευθύνουν έκκληση στο κοινό για συμμετοχή στην συναυλία, πράγμα που σημαίνει άμεση στήριξη στο Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη».

Η συναυλία τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης & του Δήμου Αθηναίων.

Εισιτήρια το κοινό μπορεί να προμηθευτεί από το Κινηματοθέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5) και από τη Γραμματεία της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας ( Λεωφ. Κηφισίας 18, 4ος όροφος Αμπελόκηποι).