Τα νέα της αγοράς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η ΥΓΕΙΑ είναι δικαίωμα όλων!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η ΥΓΕΙΑ είναι δικαίωμα όλων!

Το “Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης” (HealthVoucher) σας δίνει τη δυνατότητα να ωφεληθείτε με δωρεάν υπηρεσίες πρόληψης, παρακολούθησης και αγωγής της υγείας από τη συγχρηματοδοτούμενη δράση του Υπουργείου Υγείας με τίτλο

Το "Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης" (HealthVoucher) σας δίνει τη δυνατότητα να ωφεληθείτε με δωρεάν υπηρεσίες πρόληψης, παρακολούθησης και αγωγής της υγείας από τη συγχρηματοδοτούμενη δράση του Υπουργείου Υγείας με τίτλο «ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΦΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ».

Με το Πρόγραμμα αυτό δίνεται η δυνατότητα σε πολίτες που απώλεσαν την ασφαλιστική τους ικανότητα (και ήταν είτε άμεσα είτε έμμεσα ασφαλισμένοι) να αποκτήσουν δυνατότητα- δικαίωμα πρόσβασης σε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας (επισκέψεις σε ιατρό και εργαστηριακούς ελέγχους) καθώς και σε έλεγχο-παρακολούθηση κύησης.

Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά διαβάζοντας τις αναλυτικές οδηγίες του προγράμματος στο παρακάτω Link:
http://www.healthvoucher.gr/

Αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά, αλλά και με υποστήριξη των ενδιαφερομένων στα ΚΕΠ όλης της χώρας.

Η εγγραφή για όσους πληρούν τα κριτήρια, γίνεται με τη σειρά προτεραιότητας υποβολής αίτησης.

Επισκεφτείτε με το health voucher ένα από τα συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ ιατρεία μας και κάντε τις εξετάσεις σας ΔΩΡΕΑΝ.

«Εμείς, οι γιατροί του IATRICA ως ενεργά μέλη των τοπικών κοινωνιών, αναγνωρίζουμε τις ανάγκες τους, και στεκόμαστε δίπλα σε αυτές με επιστημονική, αλλά και κοινωνική ευθύνη. Πιστεύουμε πως ο προσωπικός σας γιατρός πρέπει να είναι γείτονας σε μια κοινωνία πρόληψης και υγείας!»


iatrica.gr