Τα νέα της αγοράς

Athens Beer Festival. Θα είστε εκεί;

Athens Beer Festival. Θα είστε εκεί;

Το Athens Beer Festival, η 13η γιορτή Μπίρας θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας από τις 29 Αυγούστου έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2013

Το Athens Beer Festival, η 13η γιορτή Μπίρας θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας από τις 29 Αυγούστου έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2013. Φέτος, μία ήδη επιτυχημένη γιορτή Μπίρας που συγκεντρώνει περισσότερους από 35,000 επισκέπτες μόνο από την Ελλάδα θα μεταμορφωθεί σε ένα διεθνές Φεστιβάλ συνάντησης των οπαδών της, όπου επισκέπτες από ολόκληρη την Ευρώπη θα συνδυάσουν για δύο εβδομάδες διακοπές και γνωριμία με την Αθήνα με μπίρες από όλο τον κόσμο, ζωντανό μουσικό πρόγραμμα, διασκέδαση και φαγητό μέχρι.. τελικής πτώσεως!

Όπως κάθε χρόνο, θα «παρελάσουν» πάνω από 150 ετικέτες μπίρας οι οποίες, σε συνδυασμό με τις καλύτερες μπιραρίες, θα προσφέρουν μια γευσηγνωστική πανδαισία που θα συνδυαστεί με live πρόγραμμα που θα πλαισιόσουν δεκάδες καλλιτέχνες και γκρουπς τις μοναδικές νύχτες του Φεστιβάλ.

Καινούρια στοιχεία από φέτος θα είναι η ειδική παρουσίαση των ελληνικών Μικροζυθοποιών, σε συνδυασμό με την παρουσίαση παραδοσιακών τοπικών ελληνικών γεύσεων, η πώληση πακέτων που θα συνδυάζουν Φεστιβάλ – διακοπές και ξενάγηση/γνωριμία με την Αθήνα, η πώληση πακέτων συμμετοχής VIP σε φανατικούς επισκέπτες και άλλες εκπλήξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.athensbeerfest.com.