Συνταγές

Μπαβαρουάζ Κεράσι

Μπαβαρουάζ Κεράσι

Η πιο Sweet and Βalance συνταγή του καλοκαιριού

  ΥΛΙΚΑ:

• 1/2 Κονσέρβα ανανά σε φυσικό χυμό μικρό μέγεθος (280γραμ)

• 300 γραμ γιαούρτι. 2% λιπαρά

• 1 κουτί Sweet and Balance ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΕΡΑΣΙ

• Μερίδες ανά γλύκισμα: 8

• Βάρος μερίδας: 100 γραμμάρια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

• Κόβετε στη μέση 5 ροδέλες ανανά και τα στρώνετε στη βάση μιας μικρής στρογγυλής φόρμας.

• Διαλύετε το περιεχόμενο ενός φακέλου Sweet and Balance ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΕΡΑΣΙ σε 200 ml νερό (1 φλιτζ. τσαγιού) και 100 ml (½ φλιτζ.  τσαγιού) χυμό ανανά από την κονσέρβα και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί καλά.

• Ρίχνετε πάνω στα κομμάτια ανανά που έχετε στρώσει στη βάση της φόρμας λίγο ζελέ μέχρι να καλυφθούν. Βάζετε στο ψυγείο να πήξει.

• Μόλις κρυώσει το υπόλοιπο ζελέ ανακατεύετε με το γιαούρτι χρησιμοποιώντας ένα σύρμα, μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές.

• Βάζετε το μίγμα πάνω από τη βάση ζελέ ανανά και βάζετε το γλύκισμα ξανά στο ψυγείο μέχρι να πήξει.

• Για να ξεφορμάρετε το γλύκισμα βουτάτε τη φόρμα για λίγα δευτερόλεπτα σε ζεστό νερό και το αναποδογυρίζετε.

Θρεπτική Αξία

ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ: ½ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΑΜΥΛΟΥ ΚΑΙ ½ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΑΠΑΧΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ

ΠΗΓΗ: www.sweetandbalance.gr