Συνεντεύξεις - Μας είπαν

Το nutrimed.gr σας προσκαλεί!!!

Το nutrimed.gr σας προσκαλεί!!!

Το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής είναι γεγονός

Το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος στις 24-27 Νοεμβρίου.

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε μαζί μας, για πρώτη φορά σε "ζωντανή μετάδοση", ότι νεότερο παρουσιάζεται σε θέματα διατροφής στην Ελλάδα! 


Ά
ρθρα με νεότερα δεδομένα στο χώρο της διατροφής,
 
δελτία τύπου,


συνεντεύξεις


 καθώς και η…


live αναμετάδοση!
Από την Πέμπτη 24/11 και κάθε μέρα μέχρι την Κυριακή 27/11 ανταποκριτές – διαιτολόγοι θα μας ενημερώνουν με νέα tweets τα οποία θα προβάλλονται σε ειδική πλατφόρμα σε άρθρο της κεντρικής σελίδας nutrimed.gr.
Σημειώστε!
Την Παρασκευή 25/11 καθώς και το Σάββατο 26/11 η κάλυψη του συνεδρίου θα γίνει σε real time και θα προβάλλεται σε ειδική πλατφόρμα σε άρθρο της κεντρικής σελίδας nutrimed.gr καθώς σε ειδική πλατφόρμα στη σελίδα της nutrimed στο facebook!
 
Κάντε τις ερωτήσεις σας!!!

Είδατε ένα νέο που σας απασχολεί; Σας γεννήθηκε κάποια απορία γύρω από θέματα διατροφής;!!!

Μπορείτε και εσείς να συμμετάσχετε στη συζήτηση που θα δημιουργηθεί υποβάλλοντας τις ερωτήσεις σας στην ειδική πλατφόρμα ή χρησιμοποιώντας το hashtag #HDA2011 σε κάθε σας tweet!!!

Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου, στο nutrimed.gr θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις πιο ενδιαφέρουσες ομιλίες της κάθε ημέρας μέσω άρθρων.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Όσοι διαιτολόγοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην αναμετάδοση των νέων χρησιμοποιώντας το twitter μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους (Όνομα, Επώνυμο, Ιδιότητα και username του twitter) μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα της nutrimed (πατήστε εδώ) μέχρι την Πέμπτη 24/11 στις 10 μ.μ.

Τις υπόλοιπες ημέρες όποιος επιθυμεί να κάνει tweets γύρω από το συνέδριο και τις ομιλίες, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιεί το hashtag #HDA2011 για να συμμετέχει στην online συζήτηση.
 

Συντονιστείτε στο nutrimed.gr για νεότερα!