Συνεντεύξεις - Μας είπαν

Διατροφική Ταυτότητα της Χρίσλα Γεωργακοπούλου

Διατροφική Ταυτότητα της Χρίσλα Γεωργακοπούλου

Η διευθύντρια του περιοδικού PEOPLE μας αποκαλύπτει

Η στήλη της διατροφικής ταυτότητας είναι μια καινοτομία της νέας μας ιστοσελίδας. Σκοπός μας είναι να σας παρουσιάσουμε τις διατροφικές συνήθειες αγαπημένων σας προσώπων από το χώρο των media. Πρόκειται για προκαθορισμένες ερωτήσεις που μας βοηθούν να "αποκρυπτογραφήσουμε" κάτι από τις διατροφικές τους συνήθειες. Αυτή την εβδομάδα μιλά η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στο διαιτολόγο – διατροφολόγο Γρηγόρη Ρίσβα…

1) Ποιο ήταν το φαγητό που δεν ήθελες να φας με τίποτα μικρή;
Χρίσλα Γεωργακοπούλου: Αυτά που μαγειρεύονταν την βασανιστική Τετάρτη: φασολάδα, φακές και ότι άλλο καταλάβαινα ότι επέμενε η μαμά μου για να φάω!

2) Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Ποιο φαγητό θα μαγείρευες στο πρώτο ραντεβού;
Χρίσλα Γεωργακοπούλου: Θαλασσινά και ψάρια. Γιατί ταυτόχρονα καταλαβαίνεις από τον τρόπο που τα τρώει ο καλεσμένος σου αν έχει τρόπους…

3) Αγαπημένο γλυκό στο οποίο δεν μπορείς να αντισταθείς;
Χρίσλα Γεωργακοπούλου: Απίστευτο κι όμως αληθινό, δεν αγαπώ τη σοκολάτα! Άρα δώσε μου σοκολάτα και θα ακούσεις ένα από τα σπάνια ΟΧΙ μου!

4) Σε ποιο φαγητό βάζεις δεύτερο πιάτο;
Χρίσλα Γεωργακοπούλου: Το μεσημέρι που κάνω δίαιτα σε… κανένα. Το βράδυ που τη σταματάω σε όλα!

5) Γυρίζεις σπίτι αλλά δεν υπάρχει φαγητό. Τι κάνεις;
Χρίσλα Γεωργακοπούλου: Αν είναι γύρω στις οκτώ ξεκινάω να σκέφτομαι να φτιάξω μια υγιεινή σαλάτα, μέχρι που πάει δέκα και παραγγέλνω συνήθως (κι ευτυχώς) κοτόπουλο παϊδάκια. Αν είμαι με φίλους φτιάχνω σπαγγέτι με διάφορα υλικά που υπάρχουν στο ψυγείο ή homemade πίτσες

6) Η αγαπημένη ethnic κουζίνα είναι ….
Χρίσλα Γεωργακοπούλου: Σούσι και ιταλικό

7) Το πρωί τρώω….
Χρίσλα Γεωργακοπούλου: Τίποτα! Ζήτω ο καφές!

8) Από το ψυγείο μου δεν λείπει ποτέ….
Χρίσλα Γεωργακοπούλου: Γιαούρτι 2%, λαχανικά, αυγά, φέτες πολύσπορου γερμανικού ψωμιού, βραστή γαλοπούλα, Έμμενταλ και γλυκά του κουταλιού.

9) «Σπεσιαλιτέ μου είναι…»
Χρίσλα Γεωργακοπούλου: Σουτζουκάκια της γιαγιάς, ότι πίτα φτιάχνεται, ατζέμ πιλάφι, μοσχαράκι κοκκινιστό και βελουτέ σούπα κολοκυθιού. Τυχαία παίρνουμε κιλά;

10) «Διατροφική εμμονή…»
Χρίσλα Γεωργακοπούλου: Η λίστα είναι ατελείωτη και το μότο μου «κάθε μέρα είναι γιορτή κι αξίζει να το κάψεις!». Το καλοκαίρι παρασπονδία = γενναία δόση παγωτό καραμέλα