Συνεντεύξεις - Μας είπαν

Διατροφική Ταυτότητα της Ελένης Μενεγάκη

Διατροφική Ταυτότητα της Ελένης Μενεγάκη

Ποια είναι τα διατροφικά μυστικά της διάσημης παρουσιάστριας;Τι μας απάντησε…

Η στήλη της διατροφικής ταυτότητας είναι μια καινοτομία της νέας μας ιστοσελίδας. Σκοπός μας είναι να σας παρουσιάσουμε τις διατροφικές συνήθειες αγαπημένων σας προσώπων από το χώρο των media. Πρόκειται για προκαθορισμένες ερωτήσεις που μας βοηθούν να "αποκρυπτογραφήσουμε" κάτι από τις διατροφικές τους συνήθειες. Αυτή την εβδομάδα μιλά η Ελένη Μενεγάκη στο διαιτολόγο – διατροφολόγο Τάσο Παπαλαζάρου

1) Ποιο ήταν το φαγητό που δεν ήθελες να φας με τίποτα μικρή;
Ελένη Μενεγάκη:
Σούπες και μπάμιες

 2) Αγαπημένο γλυκό στο οποίο δεν μπορείς να αντισταθείς;
Ελένη Μενεγάκη: Μπορώ να αντισταθώ σε όλα τα γλυκά

3) Σε ποιο φαγητό βάζεις δεύτερο πιάτο;

Ελένη Μενεγάκη: Σε μια μακαρονάδα με ωραία και περίεργη σάλτσα

4) Γυρίζεις σπίτι αλλά δεν υπάρχει φαγητό. Τι κάνεις;
Ελένη Μενεγάκη: Μακαρονάδα

5) Η αγαπημένη ethnic κουζίνα είναι ….
Ελένη Μενεγάκη: Ιαπωνική και Ιταλική

6) Το πρωί τρώω….
Ελένη Μενεγάκη: Μόνο καφέ

7) Από το ψυγείο μου δεν λείπει ποτέ…
Ελένη Μενεγάκη: Λαχανικά και κυρίως ντομάτα

8) «Σπεσιαλιτέ μου είναι…»
Ελένη Μενεγάκη: Αστακομακαρονάδα και καραβιδομακαρονάδα