Συνεντεύξεις - Μας είπαν

Διατροφική Ταυτότητα Κώστα Αρβανίτη

Διατροφική Ταυτότητα Κώστα Αρβανίτη

Τον παρακολουθούμε κάθε πρωί στη συχνότητα της ΝΕΤ, ο γνωστός δημοσιογράφος μας χαρίζει γαστρονομικές ανακαλύψεις…

Η στήλη της διατροφικής ταυτότητας είναι μια καινοτομία της νέας μας ιστοσελίδας. Σκοπός μας είναι να σας παρουσιάσουμε τις διατροφικές συνήθειες αγαπημένων σας προσώπων από το χώρο των media. Πρόκειται για προκαθορισμένες ερωτήσεις που μας βοηθούν να "αποκρυπτογραφήσουμε" κάτι από τις διατροφικές τους συνήθειες. Αυτή την εβδομάδα, η στήλη είναι αφιερωμένη σε έναν αγαπημένο δημοσιογράφο, που τον παρακολουθούμε κάθε πρωί από τη συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης… κι όπως φαίνεται πίσω από τη δημοσιογραφική περιέργεια κρύβεται και μια γαστρονομική μαγεία…σύμφωνα με τη διαιτολόγο – διατροφολόγο Ντορίνα Σιαλβέρα.

 


1) Ποιο ήταν το φαγητό που δεν ήθελες να φας με τίποτα μικρός;

Κώστας Αρβανίτης: Μπάμιες

2) Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Ποιο φαγητό θα μαγείρευες στο πρώτο ραντεβού;

Κώστας Αρβανίτης: Σολομός και τρούφα ριζότο

3) Αγαπημένο γλυκό στο οποίο δεν μπορείς να αντισταθείς;

Κώστας Αρβανίτης: Προφιτερόλ

4) Σε ποιο φαγητό ξαναγεμίζεις το πιάτο σου;
Κώστας Αρβανίτης: Σε κανένα

5) Γυρίζεις σπίτι αλλά δεν υπάρχει φαγητό. Τι κάνεις;
Κώστας Αρβανίτης:
Γιαούρτι με μέλι

6) Η αγαπημένη ethnic κουζίνα είναι ….
Κώστας Αρβανίτης:
Ιταλική

7) Το πρωί πρέπει απαραίτητα να φάω …
Κώστας Αρβανίτης: Πίνω μόνο καφέ

8) Από το ψυγείο μου δεν λείπει ποτέ…
Κώστας Αρβανίτης: Τσίπουρο και κίτρινο τυρί

9) Σπεσιαλιτέ μου στο μαγείρεμα είναι …
Κώστας Αρβανίτης: Μους πέστροφας

10) Η τελευταία διατροφική παρασπονδία ήταν….
Κώστας Αρβανίτης: Προβατίνα στα κάρβουνα