Συνεντεύξεις - Μας είπαν

Διατροφική Ταυτότητα Ευγενίας Παναγοπούλου

Διατροφική Ταυτότητα Ευγενίας Παναγοπούλου

Η αγαπημένη μας Ντορίτα, από τη “Ζωή της άλλης”, μας δίνει την δική της Διατροφική Ταυτότητα..

Η στήλη της διατροφικής ταυτότητας είναι μια καινοτομία της νέας μας ιστοσελίδας. Σκοπός μας είναι να σας παρουσιάσουμε τις διατροφικές συνήθειες αγαπημένων σας προσώπων από το χώρο των media. Πρόκειται για προκαθορισμένες ερωτήσεις που μας βοηθούν να "αποκρυπτογραφήσουμε" κάτι από τις διατροφικές τους συνήθειες. Αυτή την εβδομάδα μιλά η Παναγοπούλου Ευγενία στον  Αντωνίου Παντελή

1) Ποιο ήταν το φαγητό που δεν ήθελες να φας με τίποτα μικρή;
Θυμάμαι ότι οι δικοί μου, μου έμαθαν από πολύ νωρίς να μάθω να δοκιμάζω και να θέλω όλα τα φαγητά, αυτά όμως που μου φαίνονταν πολύ πληκτικά ήταν τα όσπρια. Και βέβαια αυτά που δεν έτρωγα συχνά και τα ζητούσα ήταν τα τηγανιτά… και οτιδήποτε σε σάντουιτς.

2) Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Ποιο φαγητό θα μαγείρευες στο πρώτο ραντεβού;
Θεωρώ πως ναι… από τα μάτια έρχεται στα χείλη κατεβαίνει και από το βλέμμα στην καρδιά εκεί για πάντα μένει… Μαγειρεύω πολύ καλά, αλλά στον έρωτά μου στο πρώτο ραντεβού θα δοκίμαζα γρήγορα και σίγουρα φαγητά με επιτυχία, μια πολύ ωραία σαλάτα, μια ωραία μακαρονάδα με θαλασσινά, οπωσδήποτε ένα ωραίο κρασί… και επιδόρπιο… κάτι έτοιμο.

3) Αγαπημένο γλυκό στο οποίο δεν μπορείς να αντισταθείς;
ΣΟΚΟΛΑΤΑ είμαι chocoholic τη λατρεύω, αλλά δεν θα την αντικαθιστούσα με αυτό που φαντάζεσαι… με τίποτα! Την έχω κόψει μαχαίρι πλέον μου λείπει πολύ, δεν λέω ωραίο και το μέλι, το ταχίνι αλλά σαν την σοκολάτα τίποτα!

4) Σε ποιο φαγητό βάζεις δεύτερο πιάτο;
Σε φαγητό σπάνια, σε πίττες δεν μπορώ να αντισταθώ… προσπαθώ να τρώω όλες τις γωνίες για να με αγαπήσει σίγουρα η πεθερά μου (χαχαχα)

5) Γυρίζεις σπίτι αλλά δεν υπάρχει φαγητό. Τι κάνεις;
Αααα θα μαγειρέψω οτιδήποτε ή θα παραγγείλω κλασικά 3 καλαμάκια κοτόπουλο και σαλάτα. (Τόσο κοτόπουλο που έχω φάει την ζωή μου και πλέον στην διατροφή μου απορώ πως δεν έχω βγάλει φτερά)

6) Η αγαπημένη ethnic κουζίνα είναι ….
Μεξικάνικη, κινέζικη, ιταλική και φυσικά η ελληνική

7) Το πρωί τρώω….
2 ριζογκοφρέτες με τυρί cottage ή γαλοπούλα και ένα γιαούρτι

8) Από το ψυγείο μου δεν λείπει ποτέ….
Γιαούρτι και αποξηραμένα φρούτα

9) «Σπεσιαλιτέ μου είναι…»
Μακαρονάδες και κρέας στο φούρνο

10) «Όταν τρως έξω προσέχεις κάτι ιδιαίτερα;»
Πάντα. Έξω θα φάω μόνο σαλάτα κοτόπουλο και σολομό. Αλλά αποφεύγω ιδιαίτερα να τρώω εκτός.