Στο nutrimed.gr γράφουν...

Τριφωνίδης Πέτρος

Τριφωνίδης Πέτρος

Απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Ε.Φ.Α.) του Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στο Sport management – marketing (οργάνωση και διοίκηση αθλητισμού) με πιστοποιημένες γνώσεις επαγγελματία ναυαγοσώστη

Απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Ε.Φ.Α.) του Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στο Sport management – marketing (οργάνωση και διοίκηση αθλητισμού) με πιστοποιημένες γνώσεις επαγγελματία ναυαγοσώστη από την Eλληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία Ε.Ν.Α.Κ. Έχει εργαστεί ως γυμναστής σε πολλά γυμναστήρια της Αθήνας (ENFORMA, LIFE UP, BODYSCAPE) καθώς και ως personal trainer σε διάφορα fitness studios (PHYSIS, Lifestyle personal studio).

Έχει αναλάβει την προπόνηση αθλητών τέννις και ο ίδιος έχει υπάρξει αθλητής κολύμβησης, υδατοσφαίρισης, σφαιροβολίας – δισκοβολίας με διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο. Υπήρξε μέλος της Ελληνικής Εθνικής rugby για 4 χρόνια.

Ασχολείται με την προσωπική εκγύμναση σε συνδυασμό με νέες μεθόδους (bosu training, cross fit, tabata training κ.α.) στοχεύοντας στη μυϊκή ενδυνάμωση αλλά κυρίως στην προσωπική υγεία και ευεξία.