Στο nutrimed.gr γράφουν...

Παπαδογιάννη Κωνσταντίνα

Παπαδογιάννη Κωνσταντίνα

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Γραφείο nutrimed Χανίων

Η Κωνσταντίνα Παπαδογιάννη γεννήθηκε στα Χανιά Κρήτης, το 1986. Είναι Διατροφολόγος – Διαιτολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. Σητείας, από όπου αποφοίτησε το 2009.

Κατά την εκπόνηση της πτυχιακής της μελέτης ασχολήθηκε με τη Συμβουλευτική – Διαιτολογική Παρέμβαση στις διατροφικές συνήθειες των παιδιών ηλικίας 5 – 12 ετών. Κατά τη μελέτη αυτή πραγματοποιήθηκε έρευνα σε δύο πόλεις της Ελλάδας, τη Ζάκυνθο και τα Χανιά. Δημοσιεύτηκε ως αναρτημένη ανακοίνωση στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας. «Συμβουλευτική Ψυχολογία: Εφαρμογές και Προκλήσεις», που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Παρακολουθεί διαρκώς συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες Διατροφής – Διαιτολογίας και Παχυσαρκίας, καθώς και εκπαιδευτικά σεμινάρια αισθητικής και ομορφιάς σε συνεργασία με γνωστές εταιρείες στο χώρο του φυτικού καλλυντικού (Apivita), αλλά και των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής (Power Health, Lanes). Έχει συμμετάσχει σε ενημερώσεις τοπικών δημοτικών σχολείων και αθλητικών ομίλων, ενώ παράλληλα, οι διατροφικές συμβουλές της προβάλλονται τακτικά σε τηλεοπτική εκπομπή της τοπικής τηλεόρασης και αρθρογραφεί στην τοπική εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα». Επιπλέον, έχει υπό την επίβλεψή της το μενού δύο ξενοδοχειακών μονάδων πέντε αστέρων που επικεντρώνονται στη Μεσογειακή Διατροφή.

Η συνεργασία της με τη Νutrimed ξεκίνησε το 2011. Αξίζει να σημειωθεί ότι το διαιτολογικό γραφείο της Nutrimed Χανίων λειτουργεί σε πλήρη συνεργασία με το Φαρμακείο Παπαδάκη, μια καινοτόμος συνεργασία που μας επιτρέπει να καλύψουμε σφαιρικά τις ανάγκες των πελατών μας, λαμβάνοντας υπόψη και την φαρμακευτική τους αγωγή. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης από ψυχολόγο εξειδικευμένο σε θέματα διατροφικών διαταραχών, εντός του γραφείου μας.