Στο nutrimed.gr γράφουν...

Παπαδερού Κωνσταντίνα

Παπαδερού Κωνσταντίνα

Η Κωνσταντίνα Παπαδερού γεννήθηκε στην Αθήνα και εργάζεται σαν Σύμβουλος ψυχικής Υγείας & Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια. Είναι μία από τους συνεργάτες του Επιστημονικού Κέντρου…

Η Ντίνα Παπαδερού γεννήθηκε στην Αθήνα και εργάζεται σαν Σύμβουλος ψυχικής Υγείας & Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια. Είναι μία από τους συνεργάτες του Επιστημονικού Κέντρου Φυσικοθεραπείας ΙΑΣΙΣ στη Δροσιά, όπου και διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο.

Σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάστηκε στην Alpha bank, από την οποία συνταξιοδοτήθηκε μόλις συμπλήρωσε τη δεκαπενταετία. Στη συνέχεια εργάστηκε τρία χρόνια σε χρηματιστηριακή εταιρεία σαν Σύμβουλος Επενδύσεων.

Σπούδασε Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας στο Athens Synthesis Center, έκανε το μεταπτυχιακό της στη Συμβουλευτική και Συνθετική Ψυχοθεραπεία στο Πανεπιστήμιο Middlesex, της Μ. Βρετανίας και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία στο Athens Synthesis Center. Αυτή τη στιγμή είναι πιστοποιημένη Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια (ECP) από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ψυχοθεραπείας και από την Εθνική Εταιρεία Ψυχοθεραπείας Ελλάδος (ΕΕΨΕ). ΄Εχει παρακολουθήσει συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Από το 2005 κάνει ιδιωτικές συνεδρίες παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη, συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία σε ενήλικες, ζευγάρια, γονείς & εφήβους. Επίσης, κάνει τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού σε εφήβους και ενήλικες που επιθυμούν να επαναπροσδιορίσουν την επαγγελματική τους ταυτότητα.

Συντονίζει ομάδες

• Αυτογνωσίας για ενήλικες και εφήβους
• Γονέων
• Διαχείρισης του άγχους
• Εξαρτήσεων (τσιγάρο & διαταραχών πρόσληψης τροφής- υπερφαγικά επεισόδια)

Έχει προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο Ζάννειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και Αγωγής στην Εκάλη, κάνοντας επαγγελματικό προσανατολισμό στους εφήβους του ιδρύματος και παρέχοντάς τους ψυχολογική υποστήριξη.

 

Επικοινωνία:
Ντίνα Παπαδερού Συμβουλευτική & Συνθετική Ψυχοθεραπεία, Μ.Α.
Κιν. 6972 777101, Τηλ. 210 8145278,
e-mail: dpapader@otenet.gr