Στο nutrimed.gr γράφουν...

Γεωργιουδάκη Νατάσσα, MSc

Γεωργιουδάκη Νατάσσα, MSc

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος 

Η Νατάσα Γεωργιουδάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας -Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου το 2008, όπου και συνέχισε και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία- Διατροφή» με ειδίκευση στην "Διατροφή και Άσκηση" το 2010. Στα πλαίσια της μεταπτυχιακής της διατριβής ερεύνησε την επίδραση της καφεΐνης στην ισορροπία υγρών.

Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό σχετικά με την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής και ενήλικης παχυσαρκίας, καθώς επίσης έχει εκπαιδευτεί σε τεχνικές επικοινωνίας και αλλαγής διατροφικής συμπεριφοράς σε χρόνια παχύσαρκα και υπέρβαρα άτομα. Το ερευνητικό της ενδιαφέρον επικεντρώνεται τόσο στην παχυσαρκία και τα συνοδά νοσήματα αυτής (καρδιαγγειακά, διαβήτη, υπέρταση) όσο και στη διατροφική υποστήριξη αθλητών και αθλουμένων.

Η συνεργασία της με τη Nutrimed σε διάφορα επίπεδα ξεκίνησε το 2009, ενώ έως σήμερα έχει εργαστεί ως υπεύθυνη διαιτολόγος σε χώρους παροχής διαιτολογικής και διατροφικής υποστήριξης.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων και τακτικό μέλος στην «Ελληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης».

Έως και σήμερα, εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης στο "Holmes Place Maroussi" ενώ διατηρεί το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στο Μαρούσι.