Στο nutrimed.gr γράφουν...

Βουλγαράκη Νίκη

Nutrimed Blog

Επιστημονικός Συνεργάτης Nutrimed

Η Νίκη Βουλγαράκη γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης και είναι Διαιτολόγος– Διατροφολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. Σητείας.

Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Τεχν. Διατροφής και έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων Διατροφής – Διαιτολογίας, Παχυσαρκίας και Αθηροσκλήρωσης.

Η συνεργασία της με τη Νutrimed ξεκίνησε το 2009 οπότε και έλαβε μέρος ως εισηγήτρια σε ημερίδα με θέμα «Διαβήτης και νεότερα δεδομένα», ενώ επίσης διοργάνωσε και παρουσίασε ομιλία με θέμα «Παιδική Διατροφή – Παχυσαρκία».

Ταυτόχρονα, οι διατροφικές συμβουλές της προβάλλονται τακτικά σε τηλεοπτική εκπομπή της τοπικής τηλεόρασης «Κύδων», σε ραδιοφωνική εκπομπή τοπικού σταθμού «ΑΝΤ1 Δυτικής Κρήτης» και αρθρογραφεί στην τοπική εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα». Επιπλέον, έχει υπό την επίβλεψη της το μενού δυο ξενοδοχειακών μονάδων πέντε αστέρων που επικεντρώνονται στη Μεσογειακή Διατροφή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το διαιτολογικό γραφείο της Nutrimed Χανίων λειτουργεί σε πλήρη συνεργασία με το Φαρμακείο Παπαδάκη, μια καινοτόμος συνεργασία που μας επιτρέπει να καλύψουμε σφαιρικά τις ανάγκες των πελατών μας, λαμβάνοντας υπόψη και τη φαρμακευτική τους αγωγή. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης από ψυχολόγο εξειδικευμένο σε θέματα διατροφικών διαταραχών, εντός του γραφείου μας.