Στο nutrimed.gr γράφουν...

Άντα Νησιανάκη

Άντα Νησιανάκη

Η Άντα Νησιανάκη είναι Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, πτυχιούχος από το 2002 του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής…

Η Άντα Νησιανάκη είναι Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, πτυχιούχος από το 2002 του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής (Nutrition and Food Science) του Oxford Brookes University στην Αγγλία. Το 2007 απέκτησε την ισοτιμία του πτυχίου της από το αντίστοιχο τμήμα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διαθέτει κλινική εμπειρία σε νοσοκομεία της Αθήνας όπως στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Σισμανόγλειο», στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών «Δαφνί», στο Γενικό Κρατικό Αθηνών «Γεννηματάς» και στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ερυθρός», ενώ συνεργάζεται και με γιατρούς στα πλαίσια παροχής επιστημονικών υπηρεσιών.

Είναι μέλος διακεκριμένων επιστημονικών συλλόγων του τομέα της, όπως του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων, της Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων και της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας. Στο βιογραφικό της σημειώνονται συμμετοχές και παρακολουθήσεις πλήθος συνεδρίων, ημερίδων και μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έχει εργαστεί ως εκπαιδεύτρια σε Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης και ως υπεύθυνη προϊόντων διατροφής και φαρμάκων σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, ενώ σήμερα εργάζεται ως Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος στο ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου Metropolitan. Επίσης, συνεργάζεται με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε «Πρόγραμμα παρέμβασης σε οικογένειες υπέρβαρων και παχύσαρκων παιδιών στην Ελλάδα».

Από το 2007 διατηρεί διαιτολογικό γραφείο στον Πειραιά.