Παρουσίαση του nutrimed.gr

Παρουσίαση

Παρουσίαση

Τι είναι το nutrimed.gr;

Το ανανεωμένο nutrimed.gr αποτελεί ένα αξιόπιστο,   φρέσκο    και    καινοτόμο   portal διατροφής, υγείας και ευεξίας από ομάδα διαιτολόγων – διατροφολόγων και όχι μόνο.


Όραμα – Στόχοι – Φιλοδοξίες

Όραμα της ομάδας nutrimed, η έγκυρη και αξιόπιστη πληροφόρηση. Φιλοδοξία μας είναι το nutrimed.gr να αποτελέσει το πιο έμπιστο, φιλικό και καθημερινό μέσο και εργαλείο ενημέρωσης σε σύγχρονα θέματα διατροφής, πρόληψης, υγείας και καλής ποιότητας ζωής.

Το κοινό μας

Το nutrimed.gr απευθύνεται σε όσους ευαισθητοποιούνται σε αντίστοιχα θέματα όπως το καταναλωτικό κοινό (νέοι, εργαζόμενοι, οικογένειες κλπ), δημοσιογράφους και συντάκτες θεμάτων υγείας, ευεξίας και διατροφής, διαιτολόγους – διατροφολόγους και επιστήμονες στο χώρο της υγείας.

Η πρωτοπορία μας

Την εποχή που το διαδίκτυο αποτελεί το πιο ισχυρό, άμεσο και γρήγορο μέσο ενημέρωσης, δημιουργείται η ανάγκη της απλής, εύληπτης, κατανοητής και κυρίως έγκυρης πληροφόρησης. Καινοτομία μας:
1. Το ευρύ φάσμα της θεματολογίας μας
2. Τα διαδραστικά εργαλεία ενημέρωσης
3. Η χρήση σύγχρονων τρόπων επικοινωνίας, με στόχο τη γρήγορη και άμεση διάδοση της πληροφορίας
4. Η έμπειρη συγγραφική μας ομάδα
5. Το ελκυστικό διαδικτυακό περιβάλλον

Η θεματολογία μας είναι συνδεδεμένη με τον πολυδιάστατο ρόλο της διατροφής στη ζωή: την ανάπτυξη, τη διατήρηση καλής υγείας και την πρόληψη νοσημάτων. Ταυτόχρονα, συνδέεται με όλους τους τομείς της καλή ζωής: την ευεξία, την ψυχολογία, τη φυσική μας κατάσταση και φόρμα, την αισθητική ακόμη και τη διάθεση να επικοινωνήσουμε, να βελτιώσουμε το περιβάλλον και τον εαυτό μας, με άλλα λόγια το lifestyle.

Δημιουργήσαμε πρακτικά διαδραστικά εργαλεία (ΔΜΣ, θερμιδομετρητής, πληροφόρηση σε μια μάτια, quiz αξιολόγησης της ποιότητας διατροφής με παροχή συμβουλών για τη βελτίωσή της). Με αποτέλεσμα να απαντάμε σε άμεσες, καθημερινές ερωτήσεις του κοινού όπως: Το βάρος μου είναι φυσιολογικό; Τι σημαίνει είμαι υπέρβαρος και τι μπορώ να κάνω; Πως μπορώ να ξέρω τι θερμίδες τρώω καθημερινά; Τι με παχαίνει στην καθημερινότητά μου; Πως μπορώ να έχω περισσότερη ζωντάνια; κλπ

Με την επιστημονική επιμέλεια του γνωστού διαιτολόγου-διατροφολόγου Αναστάσιου Παπαλαζάρου, μια ομάδα διαιτολόγων – διατροφολόγων, αλλά και γιατρών, γυμναστών, ψυχολόγων, τεχνολόγων τροφίμων, εκπαιδευτικών, σεφ, αισθητικών κ.α. καταξιωμένων στο χώρο τους με υψηλή εξειδίκευση έχει επιστρατευθεί για να παρέχει άμεση, γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση.

Δεσμευόμαστε να εξελίσσουμε και να βελτιώνουμε το nutrimed.gr. Συνεχίζουμε να δημοσιεύουμε περισσότερο περιεχόμενο, εργαλεία και υπηρεσίες. Στόχος μας να βρισκόμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή, ώστε να κάνετε καλύτερη τη ζωή σας και να βρίσκετε εύκολους και πρακτικούς τρόπους για να το πετύχετε.

Επιστημονικός Διευθυντής Νutrimed
Δρ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου

Εμπορικός Διευθυντής Νutrimed 
Δρ. Πωλ Φαρατζιάν