Ομιλίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η Πανελλήνια Επιστημονική Διημερίδα MEDISYN

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η Πανελλήνια Επιστημονική Διημερίδα MEDISYN

Με στόχο την Ιατρική Εκπαίδευση με επίκεντρο την προάσπιση της υγείας του εξεταζόμενου πολίτη…

Στην αιχμή των Ιατρικών εξελίξεων της Εργαστηριακής Ιατρικής, ο Συνεταιρισμός Εργαστηριακών Ιατρών ‘MEDISYN’, ολοκλήρωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία την 3η Πανελλήνια Επιστημονική Διημερίδα 15&16 Μαρτίου, στο ROYAL OLYMPIC HOTEL.

Στόχος, μέσω ανάπτυξης θεματολογίας αιχμής, ήταν να ανταλλάξουν απόψεις και να ενώσουν τις εμπειρίες τους επαγγελματίες της Εργαστηριακής και της Κλινικής Ιατρικής. Παράλληλα, στον χώρο υποδοχής των προσκεκλημένων, αναπτύχθηκε ειδικό ενημερωτικό αφιέρωμα στην ΄Κοιλιοκάκη’.

Η Διημερίδα διεξήχθη στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του MEDISYN – Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών. Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της διημερίδας ήταν η κα Κουσκούνη Ευαγγελία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μικροβιολογίας, Δ/ντρια Εργαστηρίου Βιοπαθολογίας Παν/μίου Αθηνών «Αρεταίειο» Νοσοκομείο, Αντιπρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ και Επιστημονική Σύμβουλος του MEDISYN, ενώ ιατροί- Βιοπαθολόγοι του Δ.Σ και επιστημονικό προσωπικό του MEDISYN στελέχωσαν την Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή.

Η Κα Μπατή Ράνια (Marketing Manager του MEDISYN), δήλωσε: "Η γνώση αποκτά δύναμη όταν γίνεται πράξη προς όφελος του κοινού καλού. Η διά βίου μάθηση στις νέες ιατρικές εξελίξεις είναι στρατηγικός στόχος του MEDISYN με επίκεντρο την παροχή όχι μόνο "αριθμητικών" αποτελεσμάτων στις ιατρικές εξετάσεις αλλά "χρήσιμων" αποτελεσμάτων με διαγνωστική και ιατρική σύσταση από τους ίδιους τους Ιατρούς – Βιοπαθολόγους, προς όφελος των εξεταζομένων πολιτών.”

Περισσότεροι από 300 ιατροί και άλλοι επαγγελματίες υγείας παραβρέθηκαν στην διημερίδα ή την παρακολούθησαν μέσω live streaming αναμετάδοσης της από το corporate site του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών MEDISYN.

Πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμα στο site του MEDISYN και στις σελίδες του στα social media (LinkedIn, Facebook), τα videos των επιστημονικών διαλέξεων κάθε ομιλητή.
Ενώ, στο site της nutrimed θα δημοσιευθούν τα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία που παρουσίασε ο Δρ. Πωλ Φαρατζιάν, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος και Εμπορικός Διευθυντής της nutrimed, αναφορικά με τα νεότερα δεδομένα για τη διαιτητική θεραπεία υπέρβαρων/παχύσαρκων παιδιών και εφήβων.