Ομιλίες

Hμερίδα του Vita «Diet Coaching 2016»

Hμερίδα του Vita «Diet Coaching 2016»

Την Τρίτη 7 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του vita για το αδυνάτισμα “Diet Coaching” η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Την Τρίτη 7 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του vita για το αδυνάτισμα "Diet Coaching" η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Στο πλαίσιο της ημερίδας ακούστηκαν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα από τους εξαιρετικούς μας ομιλητές. Την ημερίδα άνοιξε ο Δρ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου, διαιτολόγος-διατροφολόγος, επιστημονικός συνεργάτης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, ο οποίος μας μίλησε για τις σύγχρονες διατροφικές παγίδες στον έλεγχο βάρους.

                                               

Αμέσως μετά, στο βήμα ανέβηκε ο κ. Γιώργος Ξηρός, fitness expert, δημιουργός των προγραμμάτων και γυμναστηρίων «The Concept», ο οποίος απλά… ξεσήκωσε το κοινό, καθιστώντας ξεκάθαρο ότι όλοι μπορούμε και πρέπει να γυμναζόμαστε για να έχουμε ένα δυνατό σώμα, γεμάτο δύναμη, υγεία και ευεξία. Τον λόγο πήρε η κ. Pamela Caravas, executive & life coach, trainer of future coaches, wellness fan, η οποία αναφέρθηκε στην εσωτερική θέληση, το "κλειδί" για να πετύχουμε τα πάντα. Σειρά είχε ο κ. Απόστολος Γαϊτάνης, πλαστικός χειρουργός, MD, CCST, ο οποίος μίλησε για τις νέες μεθόδους πλαστικής χειρουργικής ενάντια στη χαλάρωση και στο τοπικό πάχος. Την ημερίδα έκλεισε η κ. Μυρσίνη Λαμπράκη, σεφ, συγγραφέας βιβλίων διατροφής, η οποία μας αποκάλυψε τα μυστικά να μαγειρεύουμε νόστιμα και μεσογειακά.

Μετά το τέλος των ομιλιών οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εκπληκτικές γεύσεις από νόστιμα και υγιεινά υλικά, ευφάνταστα συνδυασμένα μεταξύ τους, αλλά και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Πηγή: vita.gr