Ομιλίες

Η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική δοκίμασαν ψάρια μεγαλωμένα με φροντίδα!

Η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική δοκίμασαν ψάρια μεγαλωμένα με φροντίδα!

Oι εκδηλώσεις της Enterprise Greece θα συνεχιστούν και σε άλλη μέρη της Ελλάδας προκειμένου να γνωρίσουν όλο και περισσότεροι την υψηλή διατροφική αξία αλλά και τον φυσικό τρόπο παραγωγής των εκλεκτών αυτών προϊόντων.

Γευστικές εμπειρίες, εκπλήξεις, ενθουσιασμός και γνώσεις είναι οι λέξεις που περιγράφουν τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου – Enterprise Greece (δημόσιος φορέας εποπτευόμενου από το Υπουργείο Ανάπτυξης) σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική με “πρωταγωνιστές” τη τσιπούρα και το λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας, δηλαδή “Ψάρια μεγαλωμένα με φροντίδα”!

Στις εκδηλώσεις αυτές που στόχο έχουν την προώθηση των δύο εξαιρετικών αυτών ελληνικών προϊόντων, συμμετείχαν ο διακεκριμένος και αγαπητός σεφ Λευτέρης Λαζάρου, καθώς, η κλινικός διαιτολόγος Κωνσταντίνα Καρασούλη και ο Δρ. Μιχάλης Χουρδάκης.

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν τέσσερις εκδηλώσεις που απευθύνονταν σε παιδιά, γονείς και κηδεμόνες, διατροφολόγους, επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, αλλά και το ευρύ τουριστικό κοινό. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχα στα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη, στο Makedonia Palace και στο Eagles Palace στις 26, 27 και 28 Μαΐου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκδηλώσεις της Enterprise Greece, που χρηματοδοτούνται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα αλιείας 2007 – 2013, θα συνεχιστούν και σε άλλη μέρη της Ελλάδας προκειμένου να γνωρίσουν όλο και περισσότεροι την υψηλή διατροφική αξία αλλά και τον φυσικό τρόπο παραγωγής των εκλεκτών αυτών προϊόντων.
 

Δελτίου τύπου mscomm