Ομιλίες

Βιωματικό εργαστήρι: «Η σχέση μας με το φαγητό»

Βιωματικό εργαστήρι: «Η σχέση μας με το φαγητό»

Αν και εσείς ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε σε παρόμοιες δράσεις στο μέλλον, μη χάνετε άλλο χρόνο!

 Με επιτυχία στεύθηκε το 1ο βιωματικό εργαστήρι με θέμα «Η σχέση μας με το φαγητό», που πραγματοποιήθηκε στο διαιτολογικό γραφείο Nutrimed Καλλιθέας το Σάββατο 27/10/2012.

Την ομάδα συντόνισε η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος κυρία Γεωργιουδάκη Νατάσα όπου με την πολύτιμη βοήθεια της ψυχολόγου κυρίας Αθανασιάδου Μαρίας ανέδειξαν τη σημαντικότητα του ρόλου της ψυχολογίας στη διατροφή μας. Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, έγινε αναδρομή στη σχέση μας με το φαγητό από τη στιγμή της ύπαρξής μας μέχρι σήμερα, δηλαδή από τη σύλληψη μέχρι και την ενηλικίωσή μας. Επιπλέον, η παρουσία και η ενεργός συμμετοχή των μελών-συμμετεχόντων της ομάδας, σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης, έδωσε στη συνάντηση αυτή το χαρακτήρα μιας αρμονικής παρέας. Στο πλαίσιο αυτής της άνετης και χαλαρής συνάντησης, όλοι οι συμμετέχοντες κατάφεραν να ανακαλέσουν αβίαστα και να ξεδιπλώσουν την προσωπική τους σχέση με το φαγητό, να εξηγήσουν οι ίδιοι-ες και να πάρουν απαντήσεις σχετικά με θέματα που τους-τις αφορούν και τέλος να φύγουν με ένα πλατύ χαμόγελο.

Η προσπάθεια αυτή εμπνεύστηκε από την παρουσία μελετών που αποδεικνύουν το θετικό αποτέλεσμα της κοινωνικής επιρροής της ομάδας και στη ρύθμιση βάρους.

Αν και εσείς ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε σε παρόμοιες δράσεις στο μέλλον, μη χάνετε άλλο χρόνο! Επικοινωνήστε άμεσα με το Διαιτολογικό Γραφείο Nutrimed Καλλιθέας για να ενημερωθείτε και να δηλώσετε συμμετοχή!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9588610, Nutrimed Καλλιθέα, Σιβιτανίδου και Κρέμου 118