Ομιλίες

8o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΡΙΖΩΝ ΚΑΙ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟΥ ΣΤΡΕΣ

8o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΡΙΖΩΝ ΚΑΙ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟΥ ΣΤΡΕΣ

Ανάρτηση Διατριβής του Διαιτολόγου – Διατροφολόγου Πατίκα Δημητρη MSc

Στην Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 12 έως την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 θα διεξαχθεί το "8o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΡΙΖΩΝ ΚΑΙ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟΥ ΣΤΡΕΣ", το οποίο οργανώνει η Ελληνική Eταιρεία Eλευθέρων Ριζών και Οξειδωτικού Στρες.  

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Κτίριο Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (πρώην Επιτροπής Ερευνών), Αμφιθέατρο ΙΙΙ, Α.Π.Θ., οδός 3ης Σεπτεμβρίου – Πανεπιστημιούπολη Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί και η ανάρτηση της διατριβής του Διαιτολόγου – Διαιτροφολόγου Πατίκα Δημήτρη MSc και πρόσφατως συνεργάτη της Nutrimed, με αδημοσίευτα ερευνητικά δεδομένα, τα οποία αναμένεται να μπουν σε διαδικασία δημοσίευσης.

Ο τίτλος του άρθρου είναι «Η ΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΑΣΗΣ ΤΗΣ ΓΛΟΥΤΑΘΕΙΟΝΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΡΔΙΟΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ» συγγραφείς Δ. Πατίκας, Τ. Νομικός*, Π. Σιατίτσα, Γ. Μοσχώνης, Α. Γιαννοπουλου, Χ. Μαυρογιάννη, Ι. Μανιός υπό την αιγίδα του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.eeeros.gr