Νέα Σμύρνη

Ας γνωριστούμε!

Ας γνωριστούμε!

Διαιτολογικο Γραφείο Nutrimed Νέας Σμύρνης… μια σχέση εμπιστοσύνης

Καλωσορίσατε στο Διαιτολογικό Γραφείο Nutrimed Νέας Σμύρνης

Η ιστορία μας ξεκίνησε πριν από 14 χρόνια όταν η Βασιλική Πυρογιάννη, πρωτοδημιούργησε το διαιτολογικό γραφείο nutrimed Νέας Σμύρνης. Στην πορεία προστέθηκαν χρόνια εμπειρίας, επιτυχιών και μία ακόμα διαιτολόγος – διατροφολόγος, η Φωτεινή Κοκκίνου. Τι μας ένωσε; Η κοινή φιλοσοφία για την επιτυχία, που χρόνο με το χρόνο συγκέντρωνε η κάθε μια μας!

Και η επιτυχία μας εδώ και 14 χρόνια εμπειρίας στηρίζεται στο γεγονός ότι κάθε άτομο και κάθε πρόγραμμα διατροφής (απώλειας, ελέγχου βάρους, αθλητικής διατροφής, αύξησης βάρους, κλινικό κοκ) αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα και προσαρμόζεται πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες και τον τρόπο ζωής του κάθε ανθρώπου και όχι μόνο! Ταυτόχρονα, με τον κάθε ένα, εστιάζουμε σε συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις/ σκέψεις της καθημερινότητας που μπορεί να μας κρατούν στάσιμους και εφαρμόζοντας εξειδικευμένες τεχνικές τροποποίησης συμπεριφοράς φροντίζουμε να κάνουμε το πρόγραμμα διατροφής στην αρχή πράξη και μετά καθημερινότητα και μετά μια νέα αγαπημένη συνήθεια! Κι έτσι αντιμετωπίζουμε διατροφικά καταστάσεις όπως:

– παχυσαρκία και απώλεια βάρους (ενηλίκων και παιδιών)

– υπερχοληστερολαιμία

– υπέρταση

– σακχαρώδης διαβήτης

– γαστρεντερικές διαταραχές

– έλεγχος σωματικού βάρους κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό

– παιδική διατροφή

– ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες αθλητών και αθλούμενων κ.α.
 

Έτσι σε κάθε πρόγραμμα διατροφής εστιάζουμε όχι μόνο στο πλάνο διατροφής αλλά και στην εκπαίδευση και την υποστήριξη ώστε κάθε άτομο να μάθει περισσότερα για τον εαυτό του και τον οργανισμό του και να αναγνωρίσει και ενσωματώσει στην καθημερινότητά του μικρές αλλαγές που θα επιφέρουν και θα διατηρήσουν την υγεία, την ευεξία και την απώλεια βάρους μέσα στο χρόνο.
Φωτεινή – Βασιλική