Ν. Ερυθραία

Λίγα λόγια για τη δουλειά μας

Λίγα λόγια για τη δουλειά μας

Καλωσορίσατε στο διαιτολογικό γραφείο Nutrimed την Νέας Ερυθραίας.

Εδώ και χρόνια το διαιτολογικό γραφείο nutrimed Νέας Ερυθραίας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των κατοίκων της περιοχής και όχι μόνο. Μυστικό της επιτυχίας μας, το καινοτόμο και πρωτοποριακό πρόγραμμα τροποποίησης συμπεριφοράς και ελέγχου βάρους nutrimed. Η καινοτομία μας έγκειται στο γεγονός πως ο έλεγχος και η απώλεια βάρους πραγματοποιείται χμε επιτυχία χωρίς δίαιτα, βάση ενός ολοκληρωμένου μοντέλου το οποίο περιλαμβάνει:
1. Ανθρωπομετρική Αξιολόγηση
2. Αξιολόγηση Συμπεριφορών που αυξάνουν το βάρος
3. Διατροφική Εκπαίδευση
4. Έλεγχο Ερεθίσματος
5. Αλλαγή Διατροφικής Συμπεριφοράς
6. Αύξηση Σωματικής Δραστηριότητας
7. Εκπαίδευση για αποφυγή υποτροπών στο μέλλον

Το μοντέλο εξατομικεύεται στις προσωπικές ανάγκες και τις επιθυμίες σας με σκοπό την ενσωμάτωση στον τρόπο ζωής σας.

Σας περιμένουμε!

Λειτουργούν τμήματα:
Τμήμα Αντιμετώπισης Παχυσαρκίας
Τμήμα Κλινικής Διαιτολογίας (σακχαρώδη διαβήτη, υπερχοληστερολαιμίας, δυσλιπιδαιμιών, γαστρεντερολογικών νοσημάτων, νεγφροπαθειών κλπ) Τμήμα Παιδικής και Εφηβικής Διαιτολογίας Τμήμα Εγκυμοσύνης και Θηλασμού Τμήμα Αθλητικής Διατροφής και Αθλητικών Ομάδων Τμήμα Αντιμετώπισης Υπερηλίκων

Στο διαιτολογικό γραφείο nutrimed Νέας Ερυθραίας, πέραν των συνηθισμένων σωματικών μετρήσεων (ύψος, βάρος, περιφέρειες σώματος και δερματικές πτυχές) γίνονται μετρήσεις βασικού μεταβολισμού με σκοπό την αξιολόγηση της κατάστασής του. Με την μέτρηση αυτή μπορούμε να διαπιστώσουμε με απόλυτη ακρίβεια αν οι καύσεις σας βρίσκονται στο επίπεδο, που θα πρέπει να είναι με βάση τα ανθρωπομετρικά σας χαρακτηριστικά και έτσι μπορούμε να παρέμβουμε ανάλογα με το αποτέλεσμα. Επιπλέον, γίνεται λιπομέτρηση με τη μέθοδο της βιοηλεκτρικής εμπέδησης, ώστε να διαπιστωθεί το ποσοστό σωματικού λίπους στο σώμα σας, αλλά και τα επίπεδα υδάτωσης του οργανισμούς σας.