Εταιρική Υποστήριξη

Επιστημονική επιμέλεια εταιρικών δράσεων

Επιστημονική επιμέλεια εταιρικών δράσεων

Η εταιρία nutrimed αναλαμβάνει την επιστημονική επιμέλεια εταιρικών δράσεων σε συνεργασία με τα τμήματα marketing και εταιρικής επικοινωνίας καθώς και τις εταιρίες δημοσίων σχέσεων των πελατών μας. Σκοπός μας είναι η παροχή διαιτητικών συμβουλών και η έγκυρη ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού, η διερεύνηση και η ευαισθητοποίηση επί των προβλημάτων που σχετίζονται με την μη ισορροπημένη διατροφή και η διαδραστική εκπαίδευση των συμμετεχόντων.  

Ενδεικτικά:

Η nutrimed συμμετείχε στο “Fitness Roadshow by Nestle” όπου πραγματοποιήθηκαν ενέργειες ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού σχετικά με την υγιεινή διατροφή σε μεγάλα supermarkets σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και περιφέρεια.

Επιπλέον, συμμετείχε ως Επιστημονικός Σύμβουλος στο πρόγραμμα «Άλλαξε Στάση Μπες στη Δράση» της Coca Cola στην Ελλάδα, το οποίο περιλαμβάνει τηλεοπτική και έντυπη καμπάνια. 

Συμμετείχε ως επιστημονικός σύμβουλος στο πρόγραμμα «Ζήσε Αρμονικά με 5 την ημέρα» της εταιρίας 3Ε στην Ελλάδα, για την προαγωγή της κατανάλωσης τουλάχιστον 5 μερίδων φρούτων και λαχανικών την ημέρα.
 
Kατάρτισε ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα διατροφικής αγωγής σε παιδιά δημοτικού και δημιουργία πολυχώρου δραστηριοτήτων με την επωνυμία «Γειτονιά της Δράσης» o οποίος λειτούργησε στους παρακάτω χώρους:
             • Εκπαιδευτήρια Δούκα – Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ
             • Παιδικές κατασκηνώσεις (Διόνυσος και Σούνιο Αττικής)

Σε συνεργασία με τα Intersport στα πλαίσια του προγράμματος Fit For Life, η ομάδα μας επισκέφθηκε σχολεία και κατασκηνώσεις, στα οποία έγιναν σωματομετρήσεις σε παιδιά και δόθηκαν συμβουλές άσκησης και διατροφής, σε συνεργασία με ομάδα καθηγητών φυσικής αγωγής. Το πρόγραμμα Fit for Life, υλοποιήθηκε στα:

• Μαθητιάδα Σερρών
• The Mall Athens
• Σχολεία (Ζηρίδη & Κωστέα-Γείτονα)
• Κατασκηνώσεις (Sport Camp- Λουτράκι και Summer Fun- Λουτρά Ωραίας Ελένης)
Παράλληλα, η επιστημονική ομάδα της nutrimed σχεδίασε και υλοποίησε σεμινάρια που στοχεύουν στην εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην υγιεινή διατροφή, στην αποσύνδεση του φαγητού από το συναίσθημα, καθώς και στην τροποποίηση της συμπεριφοράς που αφορά την διατροφή και την άσκηση, με την διακριτική ονομασία nutri4life.