Επιστημονικοί συνεργάτες

Κουτελιδάκης E. Αντώνιος, PhD Επιστήμων Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής

Κουτελιδάκης E. Αντώνιος, PhD Επιστήμων Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής

O Αντώνιος Ε. Κουτελιδάκης αποφοίτησε το 2005 από το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και παρακολούθησε πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στο ίδιο πανεπιστημιακό τμήμα με κατεύθυνση τη Διατροφή του Ανθρώπου. Το 2010 του απονεμήθηκε ο τίτλος του Διδάκτορα του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το θέμα της διδακτορικής του διατριβής ήταν «Μελέτη της επίδρασης του λίπους και του σιδήρου στη βιοδραστικότητα αφεψημάτων τσαγιού». Εργασίες του έχουν δημοσιευτεί και ανακοινωθεί σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα ενώ για το ερευνητικό του έργο έχει βραβευθεί από το Ίδρυμα Αριστείδης Δασκαλόπουλος. Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια σε θέματα Χημείας Τροφίμων, Διατροφής και Υγιεινής-Ασφάλειας τροφίμων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει λάβει υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) και τα κύρια ερευνητικά του ενδιαφέροντα σχετίζονται με τη μελέτη των βιοδραστικών συστατικών των τροφίμων και την επίδραση τους στην υγεία του ανθρώπου.

Αντώνιος Ε. Κουτελιδάκης, PhD
Επιστήμων Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής
akoutel@yahoo.gr