Εμφανίσεις σε ΜΜΕ

Ο ΟΠΑΠ συνεργάζεται με τη NUTRIMED για την υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος.

Ο ΟΠΑΠ συνεργάζεται με τη NUTRIMED για την υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος.

Ο καθηγητής φυσικής αγωγής και επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος ΟΠΑΠ, Παντελής Αντωνίου, μιλάει για το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ σε συνεργασία με τη NUTRIMED στην εκπομπή “Ιατρικές συμβουλές” με παρουσιαστή το Δρ. Μαρκόπουλο.

Ο ΟΠΑΠ σε συνεργασία με τη Νutrimed από τις αρχές του 2015 υλοποιούν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αναπτύσσεται σε 125 Ερασιτεχνικά Σωματεία Ποδοσφαίρου, με συνολική συμμετοχή 10.000 παιδιών και 450 προπονητών απ’ όλη την Ελλάδα.

Στο πρόγραμμα που αφορά παιδιά ηλικίας 7-10 ετών αλλά και έμμεσα όλα τα ηλικιακά τμήματα κάθε σωματείου, συνεργάζονται διαιτολόγοι, ψυχολόγοι κ παιδίατροι, οι ΜΚΟ "η Διατροφή του παιδιού’’ κ "ΑλλάΖΩ" καθώς και τα Πανεπιστήμια Γεωπονικό κ Καποδιστριακό.

Από σήμερα κ μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου οι διαιτολόγοι της Νutrimed θα βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας κ θα ενημερώνουν γονείς κ παιδιά για την σωστή διατροφή κ γενικότερα για την υγεία τους. Συντονιστής του προγράμματος είναι ο Παντελής Αντωνίου ο οποίος μίλησε στην εκπομπή "Ιατρικές Συμβουλές" στο EXTRA channel με παρουσιαστή τoν ιατρό – χειρουργό θώρακος και αγγείων, κ. Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο. 

Δείτε τη συνέντευξη του επιστημονικού υπεύθυνου, Παντελή Αντωνίου (1:03:36) στο σύνδεσμο που ακολουθεί: www.youtube.com