Διατροφή για κάθε ηλικία

Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ: Τα παιδιά μαθαίνουν να τρέφονται σωστά

Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ: Τα παιδιά μαθαίνουν να τρέφονται σωστά

Οι «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ» αποτελούν μια πρωτοποριακή δράση Εταιρικής Υπευθυνότητας για τα ελληνικά δεδομένα και στοχεύει στο να εμφυσήσει στα παιδιά τις αρχές που θα ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή, είτε γίνουν αθλητές, είτε παραμείνουν απλοί «φίλοι» του αθλητισμού.

Η nutrimed για 4η συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στις «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ» μια πρωτοποριακή δράση Εταιρικής Υπευθυνότητας για τα ελληνικά δεδομένα που στόχο έχει να εμφυσήσει στα παιδιά τις αρχές της ευγενούς άμμιλας, της ανοχής στην διαφορετικότητα ,της συνεργασίας, του δίκαιου παιχνιδιού, αρχές που θα τα κάνουν καλύτερους αθλητές μα πάνω απ όλα καλύτερους ανθρώπους.

Φέτος 40 διαιτολόγοι και 40 ψυχολόγοι θα επισκεφτούν 128 αθλητικές ακαδημίες στους 51 Νομούς της χώρας, θα βρεθούν κοντά σε 13.000 μικρούς αθλητές και 500 προπονητές, θα παίξουν και θα μάθουν σε ενα παιχνίδι την επιμέλεια του οποίου έχει ο Παντελής Αντωνίου.

Ο Αναστάσιος Παπαλαζάρου, ο Κυριάκος Ρέππας και ο Γρηγόρης Ρίσβας μαζί με τον σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη και τη ψυχολόγο Στέλλα Αργυρίου, μέσα από διαδραστικές ομιλίες θα ενημερώσουν 5000 γονείς σε 7 μεγάλες αθλητικές γιορτές, στα μεγαλύτερα στάδια της χώρας. Το πρώτο φεστιβάλ είναι στην Θεσσαλονίκη στις 18/11, ενώ θα ακολουθήσει η Πάτρα, το Ηράκλειο, η Αθήνα ο Βόλος, η Ξάνθη και πάλι η Αθήνα τον Μάιο.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Αναστάσιος Παπαλαζάρου απαντάει στα παιδιά…