Βραδινά

2η επιλογή: Ατομικές Πίτσες με “Cream Crackers” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Σίτου

2η επιλογή: Ατομικές Πίτσες με “Cream Crackers” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Σίτου

Η πίτσα σε πιο light και γρήγορη εκδοχή

 ΥΛΙΚΑ

1 συσκευασία Cream Crackers ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Σίτου
1 κρεμμύδι
1 πακέτο ντομάτα κονκασέ
½ μάτσο βασιλικό
10 φέτες ζαμπόν
10 φέτες μοτσαρέλα
Ελαιόλαδο
Αλάτι & Φρεσκοτριμμένο Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά μεζί με 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσει και να γίνει διάφανο.

Προσθέτουμε την κονκασέ και λίγο νερό (5-6 κουταλιές της σούπας), αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσει για περίπου 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά τη σάλτσα και αφήνουμε να κρυώσει τελείως. Βάζουμε τη σάλτσα στο μούλτι μαζί με τα φύλλα από το μισό μάτσο βασιλικού και χτυπάμε για 1 λεπτό.

Απλώνουμε τα Cream Crackers ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Σίτου σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και προθερμαίνουμε τον φούρνο στις αντιστάσεις, στους 180oC. Απλώνουμε σε κάθε Cream Crackers ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Σίτου 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα ντομάτας, 1 φέτα ζαμπόν και 1 φέτα τυρί. Ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει χρώμα (περίπου 10 λεπτά).

Βγάζουμε από τον φούρνο, μοιράζουμε τα φύλλα βασιλικού σε κάθε cream cracker και σερβίρουμε αμέσως.

Αναδημοσίευση από syntages.papadopoulou.gr

Διατροφικό σχόλιο: Μία πολύ καλή ιδέα για όσους αγαπούν τη πίτσα αλλά την αποφεύγουν λόγω θερμίδων. Πρόκειται για μία συνταγή με ελάχιστες θερμίδες καθώς όλα τα υλικά έιναι χαμηλά σε λιπαρά.Το ζαμπόν θα μπορούσε να αντικατασταθεί με γαλοπούλα.