ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Παρουσίαση του βιβλίου «Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ» στη Θεσσαλονίκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Παρουσίαση του βιβλίου «Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ» στη Θεσσαλονίκη

Τέσσερις ειδικοί, ο Αναστάσιος Παπαλαζάρου, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου , η Σάντυ Κουτσοσταμάτη (και ο Γιάννης Μανιός..

Τέσσερις ειδικοί, ο Αναστάσιος Παπαλαζάρου (διαιτολόγος), η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου (σεφ), η Σάντυ Κουτσοσταμάτη (ψυχολόγος) και ο Γιάννης Μανιός (επίκουρος καθηγητής Χαροκοπείου Πανεπιστημίου), ενώνουν τις δυνάμεις τους, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στο χώρο του αδυνατίσματος.

Η "Δίαιτα των ειδικών" δεν υπόσχεται έναν μοναδικό και μαγικό τρόπο απώλειας βάρους. Αντίθετα, γράφτηκε για να εφοδιάσει με γνώση και χρήσιμες συμβουλές, αποτελώντας ένα σημαντικό σύμμαχο στην προσπάθεια όχι μόνο της απώλειας βάρους, αλλά κυρίως της διατήρησής του. Περιλαμβάνει απλές συστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και αισθάνεστε απέναντι στο φαγητό, ενώ παράλληλα περιέχει και ειδικά σχεδιασμένες συνταγές αγαπημένων φαγητών και γλυκών, με πλήρη διατροφική ανάλυση και χαμηλά σε θερμίδες.

Πρόκειται για ένα καλά σχεδιασμένο εργαλείο αυτοβοήθειας από εξειδικευμένους επιστήμονες που θα σας βοηθήσει για:

Να αναζητήσετε τους βαθύτερους λόγους για τους οποίους θέλετε να χάσετε βάρος.
– Να οργανώσετε και να χρησιμοποιήσετε τα θέλω σας τις δύσκολες στιγμές της δίαιτας.
– Να εντοπίζετε, να παρατηρείτε και να διαχειρίζεστε τις συνήθειες και τις σκέψεις που σας παχαίνουν και να εκπαιδευτείτε να τρώτε ενσυνείδητα.
– Να παρακολουθείτε τις αλλαγές σας και να επιβραβεύετε τον εαυτό σας γι΄αυτό.
– Να διαχειρίζεστε τους κινδύνους που απειλούν το βάρος σας ώστε να καταφέρετε να χάσετε και να διατηρήσετε το χαμένο σας βάρος.

 

Η παρουσίαση του βιβλίου «Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/10 στις 19:00μμ, στο κατάστημα Public, 
Τσιμισκή 24 – Μητροπόλεως 33, στη Θεσσαλονίκη.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από την Alpha Editions Α.Ε