ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Θαλασσινές νοστιμιές από την σεφ Ντίνα Νικολάου στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall

Θαλασσινές νοστιμιές από την σεφ Ντίνα Νικολάου στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall

O Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) διοργάνωσε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου μια ξεχωριστή εκδήλωση μαγειρικής στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall…

O Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) διοργάνωσε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου μια ξεχωριστή εκδήλωση μαγειρικής στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο επίπεδο 0 του εμπορικού κέντρου, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν νόστιμες συνταγές με θαλασσινά και να ενημερωθούν για την ιδιαίτερα υψηλή διατροφική αξία των κατεψυγμένων αλιευμάτων.

Η αγαπητή σεφ Ντίνα Νικολάου, στο πλαίσιο της δράσης του ολοκληρωμένου Επιχειρησιακού Σχεδίου προώθησης φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων (ΜΕΤΡΟ 3.4 – Ε.Π.ΑΛ 2007-2013), επιφύλασσε στους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου ένα λαχταριστό ταξίδι στο κόσμο των θαλασσινών λίγες μέρες πριν την έναρξη της Σαρακοστής.

Από τις 12.00 μέχρι τις 20.00 όσοι βρέθηκαν στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall το Σάββατο, γεύτηκαν έξυπνες και οικονομικές μεσογειακές συνταγές, που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, με τα φρεσκοκατεψυγμένα αλιεύματα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Πετιμεζάτο χταπόδι, γαρίδες σωτέ με ούζο, τρίμα φέτας και φινόκιo, μεσογειακό φιλέτο σφυρίδας με ελιές κάπαρη και δεντρολίβανο, ήταν μόνο κάποιες από τις λαχταριστές συνταγές που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Στο πλάι της γνωστής σεφ, βρέθηκε η διακεκριμένη διατροφολόγος Κωνσταντίνα Καρασούλη η οποία ανέλυσε την υψηλή θρεπτική αξία των φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων καθώς και τη συμβολή τους στην καλή λειτουργία της καρδιάς και στη βελτίωση των νοητικών λειτουργιών.

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ), ο οποίος είναι και ο φορέας της υλοποίησης του προγράμματος, και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Κατεψυγμένων Τροφίμων (ΠΑΣΕΚΤ), φορέας που συμμετέχει στο πρόγραμμα. Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία επικοινωνίας mscomm.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:

Βερονίκη Ζέρβα τηλ. 210 7236217 (#211)
Ε-mail: zerva@mscommgroup.com