Θαλασσινές νοστιμιές από την σεφ Ντίνα Νικολάου στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall
O Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) διοργάνωσε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου μια ξεχωριστή εκδήλωση μαγειρικής στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall…
Η αγαπητή σεφ Ντίνα Νικολάου, στο πλαίσιο της δράσης του ολοκληρωμένου Επιχειρησιακού Σχεδίου προώθησης φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων (ΜΕΤΡΟ 3.4 – Ε.Π.ΑΛ 2007-2013), επιφύλασσε στους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου ένα λαχταριστό ταξίδι στο κόσμο των θαλασσινών λίγες μέρες πριν την έναρξη της Σαρακοστής.
Στο πλάι της γνωστής σεφ, βρέθηκε η διακεκριμένη διατροφολόγος Κωνσταντίνα Καρασούλη η οποία ανέλυσε την υψηλή θρεπτική αξία των φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων καθώς και τη συμβολή τους στην καλή λειτουργία της καρδιάς και στη βελτίωση των νοητικών λειτουργιών.
Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ), ο οποίος είναι και ο φορέας της υλοποίησης του προγράμματος, και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Κατεψυγμένων Τροφίμων (ΠΑΣΕΚΤ), φορέας που συμμετέχει στο πρόγραμμα. Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία επικοινωνίας mscomm.
Βερονίκη Ζέρβα τηλ. 210 7236217 (#211)
Ε-mail: zerva@mscommgroup.com