Θαλασσινές νοστιμιές από την σεφ Ντίνα Νικολάου στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos
O Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) διοργάνωσε το Σάββατο 01 Φεβρουαρίου μια ξεχωριστή εκδήλωση μαγειρικής στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης…
H αγαπητή σε όλους σεφ Ντίνα Νικολάου, στο πλαίσιο της δράσης του ολοκληρωμένου Επιχειρησιακού Σχεδίου προώθησης φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων (ΜΕΤΡΟ 3.4- Ε.Π.ΑΛ 2007-2013), ετοίμασε για τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου ένα λαχταριστό ταξίδι στο κόσμο των θαλασσινών.
Από τις 12.00 μέχρι τις 20.00 όσοι βρέθηκαν στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos ταξίδεψαν σε πρωτότυπες μεσογειακές θαλασσινές γεύσεις. Έξυπνες και οικονομικές συνταγές, που ικανοποιούν και τους ποιο απαιτητικούς ουρανίσκους, με τα φρεσκοκατεψυγμένα αλιεύματα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Πετιμεζάτο χταπόδι, γαρίδες σωτέ με ούζο, τρίμα φέτας και φινόκιo, μεσογειακό φιλέτο σφυρίδας με ελιές κάπαρη και δεντρολίβανο, ήταν μόνο κάποιες από τις λαχταριστές συνταγές που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.
Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ), ο οποίος είναι και ο φορέας της υλοποίησης του προγράμματος, και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Κατεψυγμένων Τροφίμων (ΠΑΣΕΚΤ), φορέας που συμμετέχει στο πρόγραμμα. Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία επικοινωνίας mscomm.
Γεωργία Βουράκη τηλ. 210 7236217 (#210)
Ε-mail: vouraki@mscommgroup.com