ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Θαλασσινές νοστιμιές από την σεφ Ντίνα Νικολάου στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos

Θαλασσινές νοστιμιές από την σεφ Ντίνα Νικολάου  στο  εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos

O Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) διοργάνωσε το Σάββατο 01 Φεβρουαρίου μια ξεχωριστή εκδήλωση μαγειρικής στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης…

O Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) διοργάνωσε το Σάββατο 01 Φεβρουαρίου μια ξεχωριστή εκδήλωση μαγειρικής στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο επίπεδο 1 του εμπορικού κέντρου, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν νόστιμες συνταγές με θαλασσινά και να ενημερωθούν για την ιδιαίτερα υψηλή διατροφική αξία των φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων.

H αγαπητή σε όλους σεφ Ντίνα Νικολάου, στο πλαίσιο της δράσης του ολοκληρωμένου Επιχειρησιακού Σχεδίου προώθησης φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων (ΜΕΤΡΟ 3.4- Ε.Π.ΑΛ 2007-2013), ετοίμασε για τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου ένα λαχταριστό ταξίδι στο κόσμο των θαλασσινών.

Από τις 12.00 μέχρι τις 20.00 όσοι βρέθηκαν στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos ταξίδεψαν σε πρωτότυπες μεσογειακές θαλασσινές γεύσεις. Έξυπνες και οικονομικές συνταγές, που ικανοποιούν και τους ποιο απαιτητικούς ουρανίσκους, με τα φρεσκοκατεψυγμένα αλιεύματα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Πετιμεζάτο χταπόδι, γαρίδες σωτέ με ούζο, τρίμα φέτας και φινόκιo, μεσογειακό φιλέτο σφυρίδας με ελιές κάπαρη και δεντρολίβανο, ήταν μόνο κάποιες από τις λαχταριστές συνταγές που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.
 

Στο πλάι της γνωστής σεφ, βρέθηκε η διακεκριμένη διατροφολόγος Κωνσταντίνα Καρασούλη η οποία ανέλυσε την υψηλή θρεπτική αξία των φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων και πως συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας με την προστατευτική τους δράση έναντι των καρδιαγγειακών νοσημάτων, τη βελτίωση νοητικών λειτουργιών και τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης διαφόρων μορφών καρκίνου.

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ), ο οποίος είναι και ο φορέας της υλοποίησης του προγράμματος, και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Κατεψυγμένων Τροφίμων (ΠΑΣΕΚΤ), φορέας που συμμετέχει στο πρόγραμμα. Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία επικοινωνίας mscomm.
 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:

Γεωργία Βουράκη τηλ. 210 7236217 (#210)
Ε-mail: vouraki@mscommgroup.com