Τα νέα της αγοράς

Ξεκινήστε το τρέξιμο με τα δημητριακά FITNESS® και κερδίστε απίθανα δώρα!

Ξεκινήστε το τρέξιμο με τα δημητριακά FITNESS® και κερδίστε απίθανα δώρα!

Τα δημητριακά FITNESS® της Nestlé, σας προσκαλούν να πάρετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό τους και να κερδίσετε τον απόλυτο εξοπλισμό τρεξίματος.

Η έναρξη κάθε χρονιάς αποτελεί την ιδανική περίοδο για τον καθορισμό νέων στόχων. Έτσι λοιπόν και φέτος τα δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS® και η Μαίρη Συνατσάκη σας βοηθούν και σας ενθαρρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας και να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, εντάσσοντας την άσκηση στο καθημερινό πρόγραμμά σας.

Για εσάς που ακόμα αναζητάτε μία αφορμή για να ξεκινήσετε, ιδού η ευκαιρία για να βάλετε το τρέξιμο στη ζωή σας! Ο μεγάλος διαγωνισμός που πραγματοποιούν τα δημητριακά FITNESS® στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook (www.facebook.com/NestleFitness.GR) και χαρίζουν πραγματικά απίθανα και χρήσιμα δώρα, που θα κάνουν το τρέξιμο και την άσκηση μέρος της καθημερινότητάς σας.

Ο μεγάλος διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Μαρτίου 2015 και θα δώσει την ευκαιρία σε 200 τυχερούς να κερδίσουν 100 ρολόγια “FIT SMART” και 100 Running outfits από την Adidas®.

Η διαδικασία για τη συμμετοχή σας είναι πολύ απλή και εύκολη. Βρείτε τον κωδικό συμμετοχής στο εσωτερικό των πακέτων FITNESS® με την ειδική σήμανση «Το Τρέξιμο Ξεκίνησε», μπείτε και καταχωρήστε τον στην ειδική εφαρμογή εντός της σελίδας https://apps.facebook.com/fitness_run και μπορεί να είστε ένας από τους 200 τυχερούς που θα κερδίσουν ύστερα από κλήρωση ένα από τα υπέροχα δώρα Adidas!

Κάθε κωδικός αποτελεί και μία μοναδική συμμετοχή στο διαγωνισμό! Όσοι περισσότεροι κωδικοί τόσες περισσότερες συμμετοχές και όσες περισσότερες συμμετοχές, τόσες περισσότερες πιθανότητες για να γίνει δικό σας, κάποιο από τα 100 ρολόγια “FIT SMART” της Adidas, που βοηθούν στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, είτε κάποιο από τα 100 Running outfits (T-shirt και κολάν) από την Adidas® με την πρωτοποριακή τεχνολογία Climachill™ που έχει φέρει την επανάσταση στο active cooling.

Μη χάνετε χρόνο, πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και ξεκινήστε το τρέξιμο από σήμερα κιόλας! Παράλληλα βάλτε στο καθημερινό πρόγραμμά σας την υγιεινή διατροφή, με τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά, όπως δημητριακά ολικής αλέσεως, φρούτα και λαχανικά και σε συνδυασμό με συχνή άσκηση θα νιώσετε ανανέωση και ευεξία!
 

Λάβετε θέσεις και… φύγαμε με τα δημητριακά FITNESS!
Σχετικά με τα δώρα:

FIT SMART Adidas®

To “FIT SMART” της adidas σε βοηθάει να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση. Καταγράφει τους καρδιακούς παλµούς, το ρυθµό και την ταχύτητα του βηµατισµού, τις θερµίδες που καταναλώνονται και την απόσταση που διανύεται κατά τη διάρκεια της άσκησης, τόσο στο τρέξιµο όσο και σε άλλες µορφές fitness & training, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί και σαν ρολόι. Βρες περισσότερες πληροφορίες στο micoach.adidas.com/fitsmart

RUNNING OUTFITS Adidas® (Climachill™ T-shirt και κολάν)

Τα T- shirts µε τεχνολογία Climachill™ της adidas φέρνουν την επανάσταση στο active cooling. Η τεχνολογία Climachill™ προσφέρει άµεση αίσθηση δροσιάς, διατηρώντας τη θερµοκρασία του σώµατός σου σε χαµηλά επίπεδα. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να τρέχεις και να ασκείσαι σε υψηλές θερµοκρασίες, να παραµένεις συγκεντρωµένος/η και να προπονείσαι περισσότερο. Βρες περισσότερες πληροφορίες στο www.adidas.gr/climachill