Τα νέα της αγοράς

Στα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ το Βραβείο Καινοτόμου Προϊόντος στα «Made in Greece»

Στα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ το Βραβείο Καινοτόμου Προϊόντος στα «Made in Greece»

Τα Sweet & Balance, η πρώτη ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων χωρίς ζάχαρη με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη που δημιούργησε η ΓΙΩΤΗΣ, τιμήθηκε με το Βραβείο Καινοτόμου Προϊόντος από τα Βραβεία «Made in Greece».

Στα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
το Βραβείο Καινοτόμου Προϊόντος στα «Made in Greece»
 
Τα Sweet & Balance, η πρώτη ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων χωρίς ζάχαρη με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη που δημιούργησε η ΓΙΩΤΗΣ, τιμήθηκε με το Βραβείο Καινοτόμου Προϊόντος από τα Βραβεία «Made in Greece». Η μοναδικότητα των Sweet & Balance, τα οποία είναι επιδόρπια κατάλληλα ακόμη και για άτομα με διαβήτη και υποστηρίζονται από κλινικές μελέτες, ξεπερνά τα όρια της χώρας μας, καθώς πρόκειται για μια παγκόσμια καινοτομία, που έχει καταχωρηθεί με διεθνή πατέντα.

Το βραβείο αυτό δείχνει πώς μια ελληνική ιστορική εταιρία, όπως η ΓΙΩΤΗΣ, μπορεί να δημιουργεί και να οδηγεί τις εξελίξεις στη διατροφή 83 χρόνια τώρα, παράγοντας καινοτόμα ποιοτικά προϊόντα.

«Το στοίχημα για τα Sweet & Balance ήταν να παράξουμε μια σειρά επιδορπίων που να συνδυάζει τα λειτουργικά οφέλη με την ασύγκριτη απόλαυση. Στόχος μας να καλύψουμε ένα σημαντικό κενό της αγοράς, καθιστώντας το επιδόρπιο μέρος των διαιτολογίων ακόμη και ειδικών ομάδων καταναλωτών. Η επιτυχία και η αναγνώριση ενός τέτοιου εγχειρήματος, στη συγκυρία που βρίσκεται η χώρα μας, έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, καθώς μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να επενδύουμε στη δημιουργία νέων προϊόντων με στόχο την ποιοτική ανταπόκριση στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών», δήλωσε ο κ. Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. που παρέλαβε και το βραβείο

Λίγα λόγια για τα Sweet & Balance:
Τα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ είναι η πρώτη ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά της ισορροπημένης διατροφής: χωρίς ζάχαρη, με stevia, χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, φυτικές ίνες, περιορισμένες θερμίδες και λιπαρά και προσφέρει μια δυνατή γευστική εμπειρία. Τα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ είναι ιδανικά για όλους όσους προσέχουν τη διατροφή τους, θέλουν να χάσουν βάρος ή προσέχουν τα επίπεδα του σακχάρου τους και υποστηρίζονται από κλινικές μελέτες.